Al jaren is sport en voeding een groot onderdeel van mijn leven. Nadat ik voor de zoveelste keer wanhopig en zonder progressie op de bank zat, besloot ik Beresterk Coaching een bericht te sturen met de vraag of zij mij konden helpen met het verliezen van gewicht. Na een uitgebreide intake kreeg ik een aangepast voedings- en trainingsschema van Janneke. In de eerste weken heb ik vooral veel filmpjes moeten maken van de uitvoering van mijn trainingen en bespraken we samen de oefeningen na. Na veel tips en tricks van Janneke kreeg ik zowel de trainingen als mijn voeding stapje voor stapje beter onder de knie.

Ondertussen zijn we al een paar maanden verder en ben ik ontzettend blij met hoe het coaching traject tot nu toe is verlopen. Het gewicht gaat in kleine stabiele stapjes naar beneden, maar waar ik vooral heel blij mee ben is hoeveel sterker ik ben geworden in mijn trainingen. Het geeft een heel goed gevoel om te merken dat je vele malen sterker wordt! Ook begin ik steeds meer grip te krijgen op voeding en wat goed is voor mijn lichaam.

Omdat ik mij meer wil focussen op krachttraining heb ik besloten om in overleg met Janneke de eerste stappen naar het powerliften op te gaan pakken. Bij Beresterk Coaching denken ze altijd met je mee en zoeken ze altijd naar een mogelijkheid om je idee├źn en problemen aan te pakken. Dankzij Janneke heb ik weer plezier gekregen in het trainen en ik ben heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om mij aan te melden bij Team Beresterk!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350