Na een hernia wilde ik graag sterker worden (en blijven) en meer van mijn lichaam kunnen vragen vanuit vertrouwen. Zonder Lisanne haar begeleiding was ik waarschijnlijk nooit aan de slag gegaan met zware gewichten, ik had niet gedacht dat mijn lijf dit aan zou kunnen. Lisanne is niet alleen een goede en motiverende trainster, ze is ook mega gezellig om mee te trainen. Ik ben best streng voor mijzelf en vind iets niet snel goed genoeg, maar als ik kijk naar waar ik vandaan kom kan ik niet anders dan trots zijn.

Lisanne biedt echt persoonlijke begeleiding, waarin er altijd ruimte is voor het delen van zowel een lach als een traan. De trainingen zijn een perfecte balans tussen hard werken, uitgedaagd worden en plezier hebben met een vriendin. Ik ben best streng voor mijzelf en vind iets niet snel goed genoeg, maar als ik kijk naar waar ik vandaan kom kan ik niet anders dan trots zijn. 

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350