Ik heb al meerdere keren online coaching geprobeerd, maar zonder succes. De eerste 2 weken gaan goed, maar daarna val ik automatisch terug in oude gewoontes. Na een positieve ervaring vanuit een oude bekende van me kwam ik op de website van Beresterk terecht. Ik heb hier wekenlang met de muis op de knop gestaan om me aan te melden, maar ik durfde niet. Wat als het weer niet lukt… Tot dat ik “per ongeluk” wel op de knop drukte. 

Tijdens mijn kennismakingsgesprek, waar ik ontzettend zenuwachtig voor was, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Twee coaches rond dezelfde leeftijd als ik! Niks geen strenge, boze juffrouw/meester die alles beter denkt te weten, maar twee jonge, vrolijke coaches die weten waar ze over praten door hun ervaring en opleidingen. 

De reden dat ik voor Beresterk heb gekozen, is omdat ik niet de juiste kennis heb over het trainen en over voeding. Ik dacht wel altijd goed te trainen, hoe meer je doet, hoe beter, toch? Dat hebben ze bij Beresterk al snel omgegooid. Buiten het trainen om wilde ik ook heel graag afvallen. Ik had al verschillende diëten geprobeerd, maar niks hielp. 

Op dit moment zit ik al een half jaar bij Beresterk en ben ik 15 kilo afgevallen, zonder al te veel moeite. Ook mijn techniek hebben ze mij enorm mee geholpen, techniek gaat tenslotte vóór het aantal kilo’s die je kan verplaatsen! 

Wat ik vooral een pluspunt vind, is dat ik ze de hele dag door kan berichten via WhatsApp, mocht ik ergens niet uitkomen met me voeding of training. Zo kan ik ook altijd video’s van mijn training doorsturen, die ze dan beoordelen op o.a. techniek. 

Zonder Beresterk was het alleen maar een droom om zoveel te kunnen afvallen. Ik voel mij veel fitter en vooral veel zelfverzekerder dan hiervoor. En natuurlijk heb ik ook dagen gehad, dat ik de hele snoepkast heb leeggegeten, maar dankzij de 24/7 coaching, motiveerden ze mij weer om de draad gewoon weer op te pakken! 

Het enige waar ik spijt wat van heb, is dat ik mij niet eerder heb aangemeld! Dus wil jij ook afvallen of sterker worden, of misschien wel allebei? Twijfel niet en kom langs voor een kennismakingsgesprek! In de tijd dat ik twijfelde, had ik al genoeg resultaten kunnen behalen!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350