Al jaren ga ik naar de sportschool: een filmpje kijken tijdens 45 minuten cross training en ik kon mijn sportschool bezoek weer afstrepen! Totdat iemand tegen mij zei: jij gaat al jaren naar de sportschool, maar wat voor resultaten heeft dat eigenlijk opgeleverd voor jou? Dat was een confronterende vraag, want ik heb ook al jaren wat overgewicht. Dus ik dacht: zal ik dan toch maar eens een coach zoeken? De opties voor coaching in het land waar ik woon voor mijn werk spraken mij niet aan, dus heb ik via google gezocht naar een online coach. En die heb ik gevonden bij Beresterk!

Ik wilde graag zo’n 10-12 kilo verliezen om een beter BMI te krijgen. Daar ben ik nu goed naar onderweg! Natuurlijk heb ik wel vaker geprobeerd wat gewicht te verliezen, en met wisselend succes. Het grote verschil wat ik heb ervaren door deze poging om gewicht te verliezen mét coaching is dat ik nu vertrouwen heb in het proces. En dat helpt enorm op momenten dat het wat minder goed gaat. Hierdoor kan ik makkelijker weer de goede draad oppakken qua voeding en bewegen. Lisanne is een super goede coach, ze overlaadt me met complimenten voor elk stukje vooruitgang, geeft goede uitleg bij de adviezen en moedigt me steeds aan! Ik stuur haar filmpjes van de oefeningen die ik in de sportschool doe en daar geeft ze dan feedback op. Dat neem ik dan weer mee voor de volgende keer en probeer de genoemde punten te verbeteren.

Door de coaching heb ik voor het eerst in mijn leven kennis gemaakt met krachttraining en ik weet nu al dat ik het mijn hele leven wil blijven doen! Ik voel me veel sterker, ben al 5kg afgevallen, heb nu goed inzicht in welke voedingsstoffen ik binnenkrijg en voel me fitter. Ik vraag me af waarom ik hier niet jaren eerder mee begonnen ben!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350