“Twee jaar geleden ben ik actief begonnen met sporten bij Basic-Fit, met als reden ik me niet goed voelde in mijn eigen lichaam. Na een jaartje te hebben getraind kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om mijn nummers te verhogen in het deadliften, squaten en bankdrukken en ben me daar ook steeds meer op gaan focussen en heb ik me ingeschreven voor het MBO NK Powerliften. Tijdens mijn voorbereiding ben ik met Janneke in contact gekomen.

Zij heeft me begeleid door middel van een schema dat persoonlijk voor mij gemaakt is, ik moest elke dag mijn eten en mijn slaap bijhouden en moest ik tijdens mijn trainingen oefeningen filmen en naar haar doorsturen. Janneke gaf dan feedback op mijn techniek.

Na een tijd zag ik heel veel progressie, vooral mijn techniek ging vooruit waardoor mijn nummers ook sneller omhoog gingen. Ik ben me veel fitter en comfortabeler gaan voelen in mijn eigen lichaam.

Ik ben me zelfverzekerder gaan voelen en daar ben ik haar superdankbaar voor! Ik zal haar, voor wie een coach zoekt, zeker aanraden!”

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350