Een luie zondagochtend in bed eind mei 2021, dat is waar het allemaal begon. Al lange tijd wilde ik van mijn aangekomen kilo’s af. Na meerdere gefaalde pogingen van mezelf om het sporten weer consistent op te pakken, heb ik die zondag ochtend besloten om mij voor de kennismaking aan te melden bij Beresterk. Ik had ze al meerdere malen voorbij zien komen  op social media. Voor mijzelf besloten dat ik een stok achter de deur nodig was. Deze stok kreeg de naam Janneke, haha. Vastbesloten dat het mij deze keer ging lukken om van die kilos af te komen ben ik ‘all-in’ gestart; online coaching, personal training en small group trainingen. 

Waarom alle 3? Ik had domweg niet het vertrouwen in mijzelf dat ik 2 a 3x pw alleen zou gaan sporten, omdat dit mijn ervaring in het verleden was. Bij personal training en de small group word je verwacht en dit was dan een extra stok naast de online coaching. Al snel werd 3x per week trainen 4x per week trainen. Ik begon eindelijk na jaren het plezier in sport terug te vinden. Dat plezier lag met name in zwaardere gewichten verplaatsen. Zo werden mijn trainingen powerlift gericht ingedeeld. Nu train ik al maanden 4x per week zelf en heb ik enkel nog online coaching. Zelfs mijn eerste powerlift competitie staat eind april op de planning! 

Waar mijn verhaal begon met het ‘moeten’ gaan sporten om kilo’s kwijt te raken, heb ik eigenlijk bij Beresterk een passie (terug)gevonden en train ik nu omdat ik er ook daadwerkelijk plezier aan beleef. Ik train omdat het goed voelt en ik sterker wil worden. Het afvallen is nog steeds een doel, maar niet meer het hoofddoel. Het is nu meer een bijzaak bij al het andere dat het mij oplevert. 

Vanaf het eerste moment voelde ik mij hier thuis en heb ik zo ontzettend veel mogen leren over de sport en zulke ontzettend fijne begeleiding gehad. Sport is zoveel meer dan alleen het bewegen en Beresterk richt zich dan ook op alle facetten die bij sport komen kijken. Voor mij is de online coaching dan ook echt een totaal pakket waar ik op vlakken als training, mentaal, blessureleed, voeding enz. enorm veel aan heb in mijn eigen ontwikkeling als sporter en het nastreven van mijn doelen. 

De beste keuze die ik in 2021 heb gemaakt en ik zal de enige niet zijn die zegt dat dit TEAM aanvoelt als een tweede thuis.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350