De coaches

MAAK KENNIS MET beresterk coaching

Kennis maken met de coaches

Hessel Veltman

Enthousiast, ervaring-rijk en een natuurlijke leider. Hessel (26) is al jaren actief in de wereld van gezondheid en sport. Met al 10+ jaar fanatiek in de sportschool is Hessel een ware ervaringsdeskundige en kent hij alle valkuilen waar je tijdens het trainen mogelijk tegenaan loopt. Momenteel is Hessel zelf actief als competitief powerlifter in de -83/-93 klasse. Zijn passie voor sport blijft echter niet beperkt tot zijn eigen vaardigheden en nadat Hessel zijn havo heeft behaald is hij dan ook begonnen met de opleiding Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Tijdens deze opleiding heeft hij zijn Fitnesstrainer A én Fitnesstrainer B behaald en heeft hij meerdere stages gelopen in verschillende sportscholen. Hessel is ook enige tijd in een sportschool werkzaam geweest en kent de ins en outs van coaching uit perspectief van meerdere (personal)trainers. Hessel is dan ook voorzien van zowel ervaring in praktijk als theoretische kennis. Hessel neemt graag de leiding in het traject dat wij samen begaan naar een leefstijl geoptimaliseerd voor jouw trainingen én resultaten. Hij kijkt er naar uit om met jou aan de gang te gaan met een programma afgestemd op jouw individuele situatie en doelstellingen!

Janneke Brauckman

Janneke (21) is erg breed geïnteresseerd en dat komt in haar rol als coach goed uit. Tijdens haar jeugd werd haar passie voor bewegen al vroeg duidelijk en dat ze in VWO-3 al riep dat ze voeding wilde studeren verbaasde dan ook niemand. Momenteel is Janneke tweedejaars Student Liberal Arts and Sciences aan University College Venlo (Maastricht Universiteit). Janneke is in het bezit van haar diploma’s fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B en is hiernaast ook Henselmans Certified Personal Trainer (Wetenschappelijke basis). Haar theoretische kennis brengt ze sinds december 2018 in praktijk als fysiek trainer binnen De Sportschool (Emmen). Naast haar rol als coach is Janneke ook competitief powerlifter in de -63 klasse. Ze is in 2020 Nederlands Kampioene geworden en het Nederlands Junioren record bankdrukken staat op haar naam. Anderen bewust laten worden van hun eigen capaciteiten is haar grootste doel. Ze wil je graag laten ontdekken hoe (Bere)sterk jij bent en hoe je deze kracht kunt gebruiken om ondanks je excuses en angsten je grootste doelen te bereiken, binnen en buiten de sportschool! Janneke weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je dagelijkse bezigheden te combineren met een leefstijl die je trainingen ondersteund en wil jou hier graag mee helpen!

Beresterk Coaching

Beresterk Coaching helpt iedereen met het behalen van gestelde doelen. Benieuwd hoe ver je jezelf kan pushen? Op zoek naar een zetje in de rug? Wij helpen je graag verder.

 

Testimonials

“Twee jaar geleden ben ik actief begonnen met sporten bij Basic-Fit, met als reden ik me niet goed voelde in mijn eigen lichaam. Na een jaartje te hebben getraind kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om mijn nummers te verhogen in het deadliften, squaten en bankdrukken en ben me daar ook steeds meer op gaan focussen en heb ik me ingeschreven voor het MBO NK Powerliften.. Lees meer

Ceona Hansen

“Na een klein jaar zelfstandig gesport te hebben bij Basic Fit liep ik nogal tegen een blok aan. Ik was al heel veel gegroeid in kracht en techniek, maar miste toch nog wat. Ik ben toen in contact gekomen met Janneke die mij is gaan begeleiden. Zelf had ik de visie om een Powerlift competitie te gaan draaien, dus hier had ik de perfecte coach voor gevonden.. Lees meer

Kevin aan't Goor