“Ik sport nu ongeveer 5 jaar waarin powerliften is uitgegroeid tot mijn favoriete bezigheid (met name bankdrukken, heuhj CHESTDAY!!)

Toen ik net begon met sporten vlogen de gainz erbij, maar al gauw werd dit moeilijker of viel het resultaat mij tegen. Ik begon met het gebruiken van verschillende schema’s waarbij voornamelijk de focus lag op bankdrukken. Ze hadden allerlei variaties maar toch kwam ik niet echt verder of leek het niet voor mij te werken. Uiteindelijk begon ik maar gewoon weer zonder schema te trainen, naar eigen inzicht. Maar hierdoor deed ik vaak dezelfde oefeningen of combineerde ik de oefeningen niet goed per spiergroep met als gevolg dat ik veel over ging slaan en dus ook geen gewenste resultaten boekte.

Uiteindelijk kwam ik in contact met Hessel en sindsdien gaat sporten weer hartstikke lekker! Elke week krijg ik op maat gemaakte schema’s opgestuurd via de app, lekker makkelijk. Het verschil met deze schema’s ten opzichte van de anderen die ik heb geprobeerd is dat er nu goed gekeken wordt naar wat specifiek goed is voor mij.

Na een eerste training om mijn kracht te meten maakte Hessel een schema voor mij met daarin alle oefeningen met bijhorende gewichten en herhalingen. Na mijn training vul ik mijn gewichten in en eventuele opmerkingen. Ook film ik soms mijn oefeningen om inzicht te krijgen in mijn techniek. Deze filmpjes en mijn gehaalde gewichten/opmerkingen stuur ik dan naar Hessel. Op basis hiervan kan hij mijn schema van de week erop weer aanpassen (verhogen en verlagen van gewicht, het aantal reps en/of andere oefeningen en variaties in techniek).

Zo heb ik elke week een schema die perfect bij mij aansluit. De filmpjes zorgen ervoor dat ik ook allerlei tips en adviezen krijg over hoe en wat er bijvoorbeeld beter kan. Dankzij de coaching van Hessel ben ik er veel op vooruit gegaan en ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.”

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350