Ik was halverwege 2021 net begonnen met wat meer focussen op sterker worden, in plaats van doelloos trainen, toen een vriendin tegen me zei dat ik mee moest doen met de Beresterk Cup. Dat was immers echt iets voor mij. Ik ga geen uitdaging uit de weg en met klamme handjes heb ik me toen ook ingeschreven, niet echt wetende wat ik verder kon verwachten, maar het werd vast leuk! Na de workshopdag was ik enorm enthousiast, want wát een leuke mensen zijn Janneke en Hessel. Er was totaal geen oordeel over dat ik er (voor mijn gevoel) geen bal van bakte, alles was prima en gezellig. Hierna wilde ik trainen een stapje verder brengen, dus begon ik samen met mijn vriend aan de personal training bij Hessel. De stap naar online coaching heb ik in december 2021 gezet, toen besloot ik om in januari te starten met doen waar ik echt gelukkig van zou worden. De grootste twijfels die ik had bij de online coaching kwamen vanuit mezelf, want vond ik dit echt leuk, wilde ik dit echt doen en gunde ik het mezelf ook? Tussen zeggen dat ik voor mezelf koos en daadwerkelijk voor mezelf kiezen zat een wereld van verschil. 

De persoonlijke aandacht die je krijgt bij Beresterk is, naast de gezelligheid, het teamgevoel en de professionaliteit, voor mij de grootste reden geweest om deze keuze te maken. Ik was gewend een schema te krijgen en daarna niks meer te horen. Bij Beresterk is het zo anders, er wordt met je mee gedacht en er worden samen met jou oplossingen gezocht voor dingen waar je tegenaan loopt. Ik ben zelf best wel heel erg instabiel (net Bambi on Ice) en Janneke en Lisanne hebben eerst samen met mij gekeken wat ik wel kon en waar we aan konden werken om te zorgen dat ik minder Bambi werd. Dit was echt ontzettend fijn. Ik weet niet wie er enthousiaster zijn over de progressie die ik maak, Lisanne en Janneke, of ik zelf haha. 

Ikzelf word gecoacht door Lisanne en ik ben zo ontzettend blij met haar. Ze geeft heldere feedback, ze viert mijn successen net zo hard als ik zelf doe en is er gewoon echt voor me. Lukt iets niet, dan denkt ze mee of geeft ze me een schop onder mijn kont, die ik op dat moment ook nodig kan hebben. Ik heb inmiddels geleerd door de coaching, de gesprekken en de appjes, dat je elk succes mag vieren, hoe klein het in je eigen ogen dan ook is. Waar ik begon met vooral sterker worden en daarvoor trainen (in plaats van mezelf straffen voor wat ik gegeten had), geniet ik nu van de beginsels van het powerliften en is het de bedoeling om mee te gaan doen aan wedstrijden! 

Ik heb nog geen dag spijt van mijn keuze, zonder de coaching had ik mezelf waarschijnlijk een blessure in getraind of was ik gestopt met trainen, omdat het me zelf niet lukte. De resultaten die ik nu, 3 maanden na start, al behaald heb, zijn al zo fijn. Ik train zonder pijn, op mijn eigen tempo en ik heb er zoveel plezier aan. Ik raad het echt iedereen aan om te investeren in jezelf in de vorm van de online coaching bij Beresterk, vooral als je, net als ik, gek bent op trainen en graag sterker/fitter/slanker wilt worden, simpelweg omdat ze je alles bieden en je echt kunnen helpen bouwen aan jezelf. Lisanne, Janneke en Hessel zijn alle drie enorm kundig, geduldig en heel erg gezellig, de coaching bij Beresterk voelt daardoor als een warm bad en wie houdt daar nou niet van? 

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350