Tijdens de quarantaine wou ik graag een nieuwe start maken in het powerliften. Nadat de sportscholen dicht waren gegaan had ik al snel het besluit genomen om zelf materiaal aan te schaffen. Want helemaal niks doen tijdens de quarantaine, dat zag ik niet als een optie en ik verwachte daarnaast dat het wel even ging duren voordat de sportscholen weer open zouden gaan.

Ik wilde graag een frisse start maken, met even iets meer en daarnaast even andere begeleiding dan ik 1.5 jaar ervoor had gehad. Niet omdat ik afgelopen jaren geen progressie had gemaakt of dat het mij niet beviel, maar omdat ik nieuwsgierig was naar iemand anders zijn aanpak, om daar ook van te leren. Daarnaast geeft iets nieuws ook weer wat meer motivatie en dat had ik wel een beetje nodig tijdens de quarantaine.  

Al een tijdje volgde ik Janneke via Instagram. Ondanks dat ze erg jong is en dus niet heel veel werkervaring heeft, kwam zij wel als een professional over; een enthousiaste en leergierige dame die weet waar ze het over heeft en je echt graag wilt helpen. Vooral haar liergierigheid, oprechtheid en enthousiasme sprak mij erg aan. Na een leuk intake gesprek kreeg ik al snel mijn nieuwe programma.

De eerste week was het voor mij wel even wennen, gezien ik (bijna) alle sets op film vast moest leggen zodat ze mij goed kon coachen op techniek. Het fijne was dat ik vaak direct feedback kreeg, vaak zelfs tijdens de training zodat ik haar tips direct kon toepassen. 

Ondanks dat ik in quarantaine zat, heb ik progressie kunnen maken in mijn squat, bench en deadlift. Vooral in het bankdrukken, maar dat kan ook niet anders dan met tips van de ‘bench press Queen’ van Nederland (dat heeft ze afgelopen NK bankdrukken maar weer even laten zien). Maar ook bij tegenslagen, wanneer je de targets van een trainingsdag niet haalt (en ooh wat kan ik daar chagrijnig van worden..) of gewoon even niet lekker in je vel zit, coacht ze je er mentaal doorheen. Al creëerde dat wel erg lange pauzes tussen de sets door, want je mag wel even voor haar spraakberichten gaan zitten.. Niet negatief bedoeld hoor, integendeel, het maakt de coaching alleen maar fijner en persoonlijker.

Daarnaast vond ik het erg fijn dat er per week gekeken werd naar het programma en de behaalde targets zodat dit soms wat aangepast kon worden, als het bijvoorbeeld niet helemaal lekker liep of omdat mijn doelen over tijd wat veranderden.

Al met al, Janneke is een hele fijne en professionele coach waar je goed mee kan lachen en waarvan je ook de aandacht krijgt die je verdient. Je krijgt niet alleen een programma die gericht is op jou doelen, je wordt daarnaast heel intensief gecoacht op je techniek. Janneke, dankjewel voor de fijne coaching.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350