tECHNIEKSESSIE

Een beresterke oefeningstechniek

Technieksessie

Een goede techniek is essentieel voor je progressie, of het nu gaat om het sterker worden of het vergroten van je spiermassa. Onze cliënten hebben al meermaals bewezen dat wij online volledig kunnen coachen op techniek. Toch is het in sommige gevallen efficiënt om samen een sessie in te plannen om de puntjes op de i te zetten en nieuwe bewegingspatronen aan te leren. Binnen een fysiek PT sessie bij Beresterk Coaching zetten wij het onderwerp oefeningstechniek centraal.

Alle cliënten die tot dusver een technieksessie hebben ingepland hebben deze als erg waardevol ervaren. Ze geven aan nét even wat specifieker bezig te kunnen met (delen van) oefeningen die ze lastig vinden. Hierdoor hebben ze de periode hierna meer uit hun coaching kunnen halen en meer progressie weten te boeken.

Ook voor niet-cliënten bieden wij de mogelijkheid om PT bij ons af te nemen. Al is dit om eenmalig je techniek te laten checken of om (wekelijks) écht stappen te maken in je trainingen. De kosten van een PT-sessie zijn €50,- per 1.5 uur voor niet cliënten, cliënten betalen hiervoor slechts €30,- per sessie. Alvorens deze sessie plannen we een telefonisch gesprek in om alvast door te spreken waar de aandachtspunten liggen, zodat we deze 1.5 uur ook maximaal kunnen benutten!

box personal training technieksessie
dumbbells op tafel competitierek powerliften
halter met eleiko schijven

reviews

Na ruim een jaar niet meer gelift te hebben besloot ik de draad weer op te pakken. Ik merkte dat ik het niet meer voor elkaar kreeg om terug te vallen op mijn oude techniek, dus kwam ik bij Hessel terecht. Bij aanvang was het gelijk al duidelijk dat de kennis er was. De voeten een paar centimeter breder plaatsen en gelijk voelde de squat 100x beter. Het zijn van die kleine “tweaks” waar je zelf de vinger niet op kunt leggen. Na de technieksessie gelijk de nieuwe form op alle oefeningen kunnen hanteren en mijn lifts voelen nu beter (en sterker) dan ooit. Kan het alleen maar aanraden!

Jesper Bomert

Ik heb door de ogen van Hessel kunnen inzien wat ik juist goed doe en wat ik juist kan verbeteren, kort gezegd leer je jezelf beter kennen en kun je hier dus veel van profiteren als lifter. Een goeie investering dus! Hessel neemt de tijd voor je en is bereid jou overal bij te helpen.

Anoniem

Testimonials