Als ervaren lifter wist ik niet precies of een coach het waard zou zijn, toch nam ik de stap om met Beresterk Coaching te gaan werken. Ik kwam er al snel achter dat er ook voor mij nog enorm veel verbeter punten waren, door hierop te focussen in combinatie met een compleet andere stijl van trainen (full body workouts) ging ik als een speer! En dat ga ik nu nog steeds. (Komt stiekem ook wel omdat Janneke me enorm pushed om elke training alles eruit te halen)

Ik heb een erg druk leven als ondernemer en sporter, denk aan werkweken van 50-70u…. om daarnaast nog 4-5x een zware training te doen is niet altijd leuk, toch probeer ik altijd m’n best te doen en een coach werkt voor mij dan ook echt als een stok achter de deur. Ik zeg namelijk heel vaak ‘je moet trainen, anders wordt Janneke boos!’ 

Door de makkelijke communicatie met Janneke kan ik dit allemaal heel goed combineren en passen we het trainingsvolume aan indien nodig.

Als je resultaat wil, dan moet je ervoor werken. En wil je zo efficient mogelijk te werk gaan? Dan adviseer ik je om contact op te nemen met Beresterk Coaching.

Ik schrijf deze review omdat ik Janneke enorm dankbaar ben voor alle kennis die ze met me deelt, ik heb enorm veel geleerd in de afgelopen tijd.

En vergeet niet om je SQUATS te doen!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350