Toen ik begon had ik erg veel twijfels of ik het wel zou kunnen of het wel wat voor mij was. In het begin had ik gelijk leuk contact en op de sociale media hebben ze alles goed voor elkaar. Voor mij was het echt tijd om iets te gaan doen en ik zag hele goeie reviews staan.

De afgelopen periode heb ik mogen leren dat ik sterker ben dan dat ik zelf dacht en dat ik veel meer kan dan dat ik zelf denk. Je boekt snel resultaat en ik voel mij daardoor veel sterker en fitter. Er wordt veel gelet op techniek en dat vind ik ook erg prettig! 

Ik heb op dit moment heel veel plezier in krachttraining en dat heb ik nooit durven dromen. Ik heb een goeie stok achter de deur omdat ik een afspraak inplan. Ik ervaar de begeleiding als erg professioneel en ik vind Hessel, Janneke, Danique en Tuan hele sterke en goeie coaches. Ik kan mezelf zijn in de training en als ik niet zo’n goed humeur heb kunnen we het daar over hebben en voel ik me na de training ook altijd veel beter. Er is veel variatie en het is nooit saai, ik voel me altijd veel lekkerder na de training dan ervoor!

Ik had altijd een beeld voor afvallen dat je maar moest gaan wandelen, fietsen, hardlopen en that’s it. Ik heb ontdekt dat krachttraining zoveel fijner is! Er is zoveel variatie en ik voel me veel fitter en sterker daardoor! 

Tegen iemand die nog twijfelt zou ik zeggen: niet bang zijn, je kan het! Ga ervoor, je gaat er geen spijt van krijgen want het is het allemaal waard. Ik ga nu met plezier en dat had ik nooit gedacht. Ik ga altijd met een goed humeur de deur uit en voel me heel lekker na de training.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350