Na een tijdje zelfstandig te hebben getraind, had ik het gevoel dat ik iets vernieuwends nodig had. Ik ging opzoek naar een online coach. Ik volgde Hessel al, en zag dat hij onlangs was begonnen met online coaching. Na een tijdje rondgekeken te hebben, heb ik besloten om een online coach traject te nemen.

Vanaf de intake beviel het me al. Alles ging gemoedelijk, werd uitgebreid gevraagd naar je voorkeuren etc. in training en voeding.

Ik zat al een tijd tussen powerliften en bodybuilden in. Wel heb ik altijd al een voorkeur naar powerliften, maar omdat ik altijd zonder de juiste schema’s te werk ben gegaan, altijd ben opgehouden door onnodige blessures.

Nu ik ben begonnen met Hessel, gaat alles met stappen vooruit. Ik had nooit eerder met een full body schema gewerkt, maar ben nu wel overtuigd dat het zeker een goede manier is van trainen. Al mijn trainingen zijn intensief, doordat we gebruik maken van Progressive overload, zorgen we ervoor dat mijn kracht elke week toeneemt en dat elke training uitdagend is.

Ik ben zeker blij dat ik heb gekozen om te werken met Beresterk, en ik ben ook van plan om dit traject nog een lange tijd te gaan volgen! Ik heb er ook voor gekomen om Powerlift wedstrijden te gaan doen, en weet zeker dat ik nu de beste begeleiding heb.

Als je serieus ben over je training als het nou is voor afvallen, aankomen, sterker worden of een beter fysiek kan ik Beresterk zeker aanraden!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350