Beresterk coaching is een laagdrempelige, persoonlijke no nonsens coaching voor mensen die echt stappen willen maken.

Ik word nu zelf sinds eind oktober gecoached door Hessel en heb nog geen moment spijt gehad. Hessel is een erg ervaren coach die begaan is met zijn cliënt. Naast zijn kennis is het ook gewoon een hele relaxte kerel. Doordat je online interactief je trainingen, voeding en mindset bijhoud en daarnaast altijd kunt appen, heb ik echt het gevoel dat je het maximale eruit haalt. Ik merk dat Hessel je dagelijkse/wekelijkse resultaten in de gaten houdt zonder dat ik dit ervaar als opdringerig o.i.d..


Voordat ik met Hessel in contact ben gekomen ging ik al twee jaar actief naar de gym. Ik heb een tijd zelfstandig getraind met online schema’s en daarnaast schema’s van de gym. Naast het sporten hield ik ook mijn voeding bij. Ik had het idee een goede basis te hebben opgebouwd, maar ik ben er de afgelopen maanden echt achter gekomen dat er nog heel veel te leren valt wat betreft techniek, voeding en mindset.

Door Beresterk heb ik de afgelopen maanden stappen gezet waar ik normaal gesproken veel langer over zou hebben gedaan. Het is gewoon heel fijn als er iemand met je mee kijkt waardoor elke klap raak is.
Beresterk coaching laat je groeien en zorgt ervoor dat je efficiënter je doelen bereikt. Blijf je lekker aan keutelen of ga je liever plankgas linker baan?

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350