Inmiddels train ik nu 3 maanden onder begeleiding van Janneke. Hiervoor was ik al jaren bezig met fitness zonder echt wetende wat ik aan het doen was. Ik had uitdaging nodig. Al vrij snel kwam ik uit bij Janneke en ik had mijn uitdaging gevonden. Competitie powerliften!
Met een duidelijk trainingsschema en macrodoelen kon ik vanaf het begin gelijk aan de slag. Wegens de huidige omstandigheden heb ik helaas deze 3 maanden niet kunnen trainen zoals we dat hadden gepland, maar des te nieuwsgieriger naar de resultaten wanneer alles weer normaal is.

Online Coaching bij Beresterk zou ik in een woord toegankelijk noemen. Communicatie via Whatsapp is erg makkelijk waardoor er geen barrière is. Alles kan gevraagd worden. Van een uitgebreide uitleg over de inhoud van een wetenschappelijk artikel tot uitleg van de juiste stand van je polsen tijdens het liften. Niks is te gek. Janneke staat open voor alles, begrijpt alles, luistert naar alles en is oplossingsgericht (check).

Natuurlijk gaat het sporten niet altijd goed, is het ritme kwijt, of de motivatie even weg. Janneke komt altijd met een oplossing of weet mij weer even te inspireren. Soms fungeert ze als stok achter de deur en anders een vriendin met een goed luisterend oor.

Trainen kan ik nu goed combineren naast mijn drukke studentenleven, ik heb een enorme berg kennis gekregen waarvan ik weet dat die alleen maar meer wordt. Daarnaast weet nu eindelijk wat ik aan het doen ben en waarom! 🙂
Kortom, ik zou online coaching zeker aanraden.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350