Na enige twijfel toch besloten om mij aan te melden bij Beresterk Coaching, hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Eerlijke en professionele coaching waarbij in mijn geval goed rekening wordt gehouden met mijn beperkingen.

Na een operatie aan de schouder is fitness op een laag pitje komen te staan. Maar door Beresterk coaching heb ik er weer plezier in gekregen. De oefeningen in mijn programma zijn ondersteunend voor mijn voetbal en hierbij wordt er ingespeeld op mijn wensen en beperkingen.

Naast dat ze altijd beschikbaar zijn om je te helpen staan ze ook open voor veranderingen. Op deze manier staat niemand stil, zowel de coaching als je eigen ontwikkeling niet.

Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring tot nu toe. Ik kan dit iedereen aanbevelen die op fitnessgebied in een dipje zit. Wil je het plezier terug? Meld je dan snel aan en ga de uitdaging aan met Beresterk coaching!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350