Online Personal Coaching

Gegarandeerd resultaat met Beresterk Coaching

Wat kan Beresterk Coaching voor mij betekenen?

Wij geloven dat lange termijn resultaat gerealiseerd kan worden door doel en huidige situatie goed te analyseren, realistische aanpassingen te maken en cliënten mee te geven wáárom bepaalde aanpassingen noodzakelijk zijn. Lange termijn veranderingen vereisen geen (extreme) korte-termijn acties, maar een daadwerkelijke leefstijl verandering die op lange termijn realistisch blijft.

Training, voeding en leefstijl samen bepalen het resultaat. Om een goed beeld hiervan te krijgen als coach is goede samenwerking en communicatie vereist. De wekelijkse check-ups en het regelmatige/dagelijkse WhatsApp contact stellen ons in staat om áltijd bereikbaar te zijn, mocht je tegen zaken aanlopen. Doordat de coaching volledig online is kan je trainen waar en wanneer je wil, met je coach in je broekzak.

Geschikt voor ieder

Beresterk Coaching is volledig online. Dit wil niet zeggen dat wij voor de beginnende sporter niets kunnen betekenen, integendeel! Om een goede start te kunnen maken hebben wij voor iedereen die start bij Beresterk Coaching een uitgebreid startdocument gemaakt. Hierin leggen we de basisprincipes van training, voeding en een gezonde leefstijl uit.

Bovendien hebben wij een videodatabase waarin je de oefeningen in je programma kan terugvinden met de belangrijkste punten betreft oefeningstechniek uitgelegd. Je kan je training dus voorbereiden door eerst de oefeningen even te bekijken in de database. Weet je iets niet meer zeker kan je in de sportschool zo het filmpje nog eens terugkijken. Omdat wij werken met onbeperkt WhatsApp contact binnen onze coaching heb je ook je eigen coach altijd bij je. Loop je ergens tegen aan en stuur je een WhatsApp’je naar je coach, heb je binnen 24 uur reactie.

Werken aan jezelf

  • Afvallen, spiermassa opbouwen of sterker worden via een doelgericht programma op jouw niveau
  • Met zelfvertrouwen oefeningen uitvoeren door geoptimaliseerde techniek
  • Flexibel omgaan met jouw voeding zodat je jouw doelen kunt behalen zónder sociale gelegenheden te moeten overslaan
  • Beter leren omgaan met stress, je slaapkwaliteit verbeteren en je ontwikkelen op het gebied van mindset?
  • Samenwerken met een (onbeperkt) bereikbare coach via WhatsApp voor zolang jij deze nodig bent door onze maandelijks opzegbare coaching?
  • Opstarten met direct toepasbare informatie dmv onze startgids én een gratis #teamberesterk shirt?

 

 

 

Aangemeld, what’s next?

Na het invullen van het intake formulier ontvang je van ons een bevestiging van ontvangst Gebaseerd op je intake zullen wij je spoedig hierna een trainingsplan meegeven voor de eerste weken, waarin we je techniek onder de loep nemen en je startpunt gaan testen. Hoe en wat we precies van je verwachten deze week, zal je kunnen lezen in een uitgebreid startdocument, wat tevens handvatten mee geeft betreft voeding en leefstijl. We vragen je ook om zowel voeding als leefstijl deze week bij te houden en ons enkele representatieve dagen door te sturen, zodat we ook hier goed zicht op hebben.

Wanneer wij de beginsituatie volledig duidelijk hebben gaan wij een specifiek plan opstellen waar je de komende periode stappen mee kan maken. We hebben wekelijks contact via de mail waarin we je trainingen, voeding en leefstijl bekijken van de afgelopen week. Dit geeft ons de mogelijkheid zaken bij te stellen waar nodig en je nieuwe doelen mee te geven voor de week die komen gaat. Zo blijven we continu progressie boeken! Wij blijven overigens 24/7 bereikbaar via WhatsApp en garanderen dat je binnen 24 uur reactie hebt op je gestelde vragen. Wel zo makkelijk, als je tegen zaken aanloopt waar je hulp bij nodig hebt alvorens je verder kan!

Wat gaat dit je kosten?

Zie onze coaching als een investering in je eigen gezondheid en welzijn, terwijl je gelijktijdig hulp krijgt met het behalen van jouw doelen. Je krijgt van ons een gratis (en vrijblijvend) intake-gesprek zodat je begint met een goed beeld van wat wij voor jou situatie specifiek te bieden hebben. De coaching kost €90,- per maand, welke maandelijks opzegbaar is.

Testimonials

“Twee jaar geleden ben ik actief begonnen met sporten bij Basic-Fit, met als reden ik me niet goed voelde in mijn eigen lichaam. Na een jaartje te hebben getraind kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om mijn nummers te verhogen in het deadliften, squaten en bankdrukken en ben me daar ook steeds meer op gaan focussen en heb ik me ingeschreven voor het MBO NK Powerliften.. Lees meer

Ceona Hansen

“Na een klein jaar zelfstandig gesport te hebben bij Basic Fit liep ik nogal tegen een blok aan. Ik was al heel veel gegroeid in kracht en techniek, maar miste toch nog wat. Ik ben toen in contact gekomen met Janneke die mij is gaan begeleiden. Zelf had ik de visie om een Powerlift competitie te gaan draaien, dus hier had ik de perfecte coach voor gevonden.. Lees meer

Kevin aan't Goor