Beresterk

Online Personal Coaching

Voor de fanatiekelingen die met flinke strijdlust weerbaarder, moediger en wijzer resultaten willen behalen in de krachtsport

 • All-in coaching met een flinke nadruk op (zware) krachttraining
 • Onbeperkte contactmogelijkheid via WhatsApp
 • Flinke nadruk op ontwikkeling van skills waar je de rest van je leven profijt van hebt
Beresterk Gym Emmen

Online Personal Coaching, waarbij jouw training, voeding en leefstijl op elkaar worden afgestemd

Sloof je jezelf uit maar boek je niet de continue progressie die je zoekt?

Online coaching, waarbij jouw wensen en uitdagingen samen je traject vormen. Wat wij voor jou willen is een manier van krachttraining waarin jij jezelf wilt blijven uitdagen. 

In dit traject willen we skills ontwikkelen die jou weerbaarder maken, fysiek en mentaal. Dit doen we niet door alles aan je voor te kauwen, maar om je de fijne kneepjes van de jacht zelf te leren.

Jij vecht je eigen gevechten, maar de Berenfamilie staat altijd voor je klaar om je op te vangen na de strijd.

Online Personal Coaching

Wat kun je verwachten van Online Coaching?

Bekijk deze video voor de ervaringen van onze cliënten.

Klik om af te spelen

Onbeperkt contact via WhatsApp

Je kunt altijd terecht als je ergens mee zit.

Om je ontwikkeling als atleet en persoon te stimuleren, kun je ons altijd bereiken voor al jouw vragen, feedback of een fijne sparsessie.

Elke twee weken spreken we elkaar online via een call. Hiernaast ben je ook altijd welkom bij ons op locatie. Binnen deze gesprekken en fysieke sessies staan de beren op jou weg centraal en werken we aan de ontwikkeling van verschillende skills.

Online Coaching Emmen

"Voor mij is online coaching dat ik op alle momenten contact met jullie kan hebben, dan antwoorden krijg op mijn vragen en aanpassingen kan hebben wanneer dat mij uitkomt en niet zozeer dat het in jullie agenda past.


De mogelijkheid dat je zelf je belletjes kan inplannen of even langs kan komen om te zeggen waar ik mee zit. Er is altijd tijd en ruimte voor mij, of dat wordt wel gemaakt. " - Roos

"Ik vind de coaching heel toegankelijk en open. Dat bevalt mij het meeste. Ik heb niet het idee dat de coach "hoger"staat, zo van jij bent coach en ik ben client. Alsof ik met een vriendin aan het praten ben. Wat ik heel fijn vind.


Daardoor durf ik alles te vragen en te doen. Als ik een random vraag voel opkomen, dan voel ik ook geen bezwaar om dat te vragen. " - Milou

Trainingsplan voor jouw persoonlijke strijd

Geen standaard schema van de sportschool, maar een trainingsschema dat er écht toe doet voor jou.

Wij werken niet met standaard programma’s, maar maken alles op maat. Dit vraagt een nauwe samenwerking tussen coach en atleet, waarin we persoonlijke voorkeuren en struikelblokken duidelijk in kaart brengen.

Vanuit hier kunnen we gaan testen en data verzamelen, om te ontdekken welke strategie binnen je trainingen voor jou het meest effectief en prettig werkt.

"Als ik wat heb in mijn leven zoals stress of ik mentaal even een dipje heb waar ik niet zo makkelijk uitkom, dan kijken we samen naar m'n schema en verlagen we de gewichten waar nodig. Het is goed dat we dat doen want anders kom je alleen maar jezelf tegen." - Roos

"Ik vind het fijn dat Janneke met jou naar je trainingsschema kijkt, je hebt zelf inspraak over je trainingsschema, je kunt de oefeningen zelf bespreken." - Lesley

Mentaal weerbaarder

Goed in je vel zitten gaat om meer dan trainen.

Binnen je trainingen ga je jezelf gegarandeerd tegenkomen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek uitgedaagd wordt, maar je ook mentaal een flinke ontwikkeling kunt doormaken.

Of dit nu gaat om tegenvallende trainingen, een (powerlift)wedstrijd die niet voldoet aan je verwachtingen of een mentale blokkade bij een bepaald gewicht, samen ontwikkelen we de skills om hier beter mee om te gaan.

Dit zijn skills die je niet alleen binnen de krachtsport, maar ook buiten de muren van de sportschool kunt inzetten.

Online coaching beresterk gym

"Ik zit lekkerder in mijn lichaam. Dat merk ik nu ook en dat vind ik heel fijn. Ik merk aan mijzelf dat het positieve gevolgen heeft in mijn leven. Ik heb meer rust. [..] Ik heb meer energie en haal meer taken uit mijn dag. Ik vind dat een heel fijn cirkeltje waar ik inzit."

"Coaching geef mij ook een beetje zekerheid. Zoals dat ik soms "een stapje terug moet zetten". Dat geeft voor mij de bevestiging dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Ik heb er veel zelfontwikkeling uitgehaald. Ik ben enorm gegroeid. Zowel lichamelijk als mentaal. Ik zet mezelf meer toe om te gaan trainen. Ik heb meer energie. Het voelt gewoon positiever en leuker."

Professionele en ervaren coaches die je helpen met enthousiasme.

Stok achter de deur nodig?

Je hebt een druk leven én iedereen heeft weleens een moment waarbij het niet lekker gaat, of de motivatie wat minder is. Wij staan voor je klaar met een oplossing en zijn ook je stok achter de deur.


We motiveren je en helpen je er doorheen als je een keer niet je dag hebt.

Janneke Brauckman

Personal Trainer en Online Coach

Hessel Veltman

Personal Trainer en Online Coach

Lisanne Online Coach Beresterk

Lisanne Koopmans

Online Coach

"Ik heb een erg druk leven als ondernemer en sporter, denk aan werkweken van 50-70u…. om daarnaast nog 4-5x een zware training te doen is niet altijd leuk.

 

Toch probeer ik altijd m’n best te doen en een coach werkt voor mij dan ook echt als een stok achter de deur." - Marcel

"Natuurlijk gaat het sporten niet altijd goed, is het ritme kwijt, of de motivatie even weg.


Janneke komt altijd met een oplossing of weet mij weer even te inspireren. Soms fungeert ze als stok achter de deur en anders een vriendin met een goed luisterend oor."

Er valt veel te leren over training en voeding

Dit leer je niet door even te Googelen

Heb je zelf niet de kennis om bij je doelen te komen?

Om het meeste uit jezelf te halen kun je bij ons ook een hoop leren over training en voeding. Kennis waar je verder mee komt en gezondere keuzes kunt maken. Zo kun je ook duurzame resultaten behalen en deze behouden.


Alles wat je niet even snel kunt Googelen, kun je voortaan aan je coach vragen. Daarnaast weet je eindelijk wat je aan het doen bent én waarom. Wel zo fijn.

"Ik vind dat jullie ontzettend veel kennis hebben, overal is wel een antwoord op, of zoeken jullie uit. Daar sta ik echt wel van te kijken, dat ik denk: Wow! Dus dat vind ik echt fantastisch." - Roos

"Ik heb superveel geleerd. Ik dacht dat ik altijd best wel veel wist. Maar je krijgt zoveel feiten en weetjes, dat je veel meer uit je traject kunt halen." - Annemieke

Berenfamilie

Je staat er niet alleen voor.

Online begeleiding hoeft niet eenzaam te zijn, bij Beresterk word je namelijk opgenomen in onze berenfamilie die je op onze verschillende teamdagen en binnen de fysieke sessies kunt leren kennen.

Ook buiten deze dagen om zien wij dat onze beren elkaar vaker opzoeken, om een atleet aan te moedigen op een powerlift wedstrijd of gewoon gezellig voor een drankje op het terras. 

Maak je keuze

Programering
only

125

/per maand

 • Doorstroompakket vanuit online coaching
 • Voor de zelfredzame atleet
 • Trainingsprogramma per trainingsblok
 • Opstartende en afsluitende gesprek voor evaluatie en vervolgplanning
 • Wekelijks contact voor feedback en vragen
 • Incl. toegang tot de open gym, excl. fysieke sessie’s
Online
Coaching

167,50

/per maand

 • Onbeperkt contact via Whatsapp
 • Continue bijgewerkt trainingsprogramma
 • Voedingsrichtlijnen en begeleiding
 • Onbeperkt toegang tot open gym en inclusief fysieke sessies
 • Bi-weekly coach-call
 • Fysieke intake inclusief shirt
 • Wedstrijdbegeleiding (powerlifting)
 • Elke twee maanden een fysieke technieksessie van 2 uur
Premium coaching

225,-

/per maand

 • Alles van online coaching +
 • Wekelijkse Call met je coach

"Ik ben nu slechts 1.5 maand verder en heb al resultaten behaald waarvan ik niet had gedacht dat het mogelijk was. Alleen deze 1.5 maand is al iets waar ik nog lange tijd op door kan bouwen." - Janny

"Beresterk coaching laat je groeien en zorgt ervoor dat je efficiënter je doelen bereikt. Blijf je lekker aan keutelen of ga je liever plankgas linker baan?" - Dylan

"Ik ben het meest trots dat ik nu echt plezier heb in het trainen en dat ik nu progressie zie op de weegschaal en dat ik nu echt veel gewicht verlies nu." - Leonie

Vraag de intake aan en zet nu de eerste stap

We zorgen dat je duidelijk weet waar je aan toe bent.

Naam
Email
Telefoonnummer
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350

Je ontvangt binnen 24 uur contact een persoonlijk bericht om een afspraak te maken voor een uitgebreide intake.

Veelgestelde vragen

Coachen jullie alleen powerlifters?

Nee hoor! Ondanks dat wij veel sporters mogen begeleiden die het powerliften erg interessant vinden, is dit absoluut niet het enige wat wij doen. Zo begeleiden wij je ook met het afvallen, fitter worden en nog veel meer!

Hoe begeleiden jullie op het gebied van voeding?

Wij werken met doelstellingen per macronutriënt, waarin jij deze zelf kunt invullen naar behoefte. Uiteraard ondersteunen wij hierin om ervoor te zorgen dat je dit op een fijne, maar vooral flexibele manier kunt indelen.

Hoe begeleiden jullie met de trainingen?

Je start met een uitgebreide intake bij ons op locatie. Hierin bespreken we je startpunt en voorkeuren, maar gaan we ook direct fysiek even aan de slag.

Zo doorlopen we een screening en helpen we je met de eerste technische verbeterpunten al op binnen de basisbewegingen.


Bij de start van je traject ontvang je een uitgebreid document waarin jij onder andere jouw op maat gemaakte trainingsprogramma kunt vinden.


Deze hebben we opgesteld met de informatie vanuit de intake en werken we hierna ook wekelijks bij. Zo train jij altijd met de juiste gewichten en intensiteit.


Hiernaast kun je jouw trainingsvideo's opsturen voor feedback via WhatsApp, zodat je ook gegarandeerd met de juiste oefeningstechniek werkt.


Daarnaast heb je ook onbeperkt toegang tot de open gym om vrij te komen trainen, én heb je elke 2 maanden een technieksessie. 

Kunnen we ook fysiek afspreken voor een (techniek)sessie?

Absoluut! Je krijgt elke twee maanden een technieksessie om zo de uitvoering van je oefeningen te blijven optimaliseren.


Je kunt ook technieksessies inplannen wanneer het jouw uitkomt. We hebben hiervoor vaste tijden gepland gedurende week, waar jij je op kunt inschrijven. Dit kan:


 • Dinsdag van 11:00 - 12:00
 • Donderdag van 19:30 - 20:30
 • Zaterdag van 12:00 - 14:00

Tijdens welke tijden kan ik langskomen voor de open gym?

Tijdens de open Gym tijden kun je zelf vrij komen trainen.


Dit kan tussen 06:45-12:00 en tussen 15:00-20:30.