Beresterk

Online Personal Coaching

Online Coaching waarbij je training, voeding, mindset en leefstijl op elkaar worden afgestemd om jouw resultaten te optimaliseren.

 • All-in coaching: training, voeding, mindset én leefstijl
 • Onbeperkt 24/7 contact via Whatsapp 
 • Leer zelf over training en voeding zodat je meer uit je traject haalt
Beresterk Gym Emmen

Online Personal Coaching, waarbij jouw training, voeding en leefstijl op elkaar worden afgestemd

Sloof je jezelf uit maar boek je niet de continue progressie die je zoekt?

Bij Beresterk Coaching staat individualisatie voorop. Wij bieden een flexibele manier van coaching aan, waarin iedereen werkt met een uniek programma die we blijven bijwerken. Een programma moet zich hierin aanpassen aan jouw persoonlijke situatie en niet omgekeerd.

Naast training en voeding kijken wij verder naar onder andere jouw leefstijlfactoren en mindset omdat ook deze jouw resultaten beïnvloeden. Zo werk jij altijd met een programma die geoptimaliseerd is voor jouw doelen.

Jij hebt zelf ook inspraak. We denken met je mee, maken aanpassingen wanneer dit nodig is zodat jij altijd progressie maakt en het maximale uit jezelf haalt.

Online Personal Coaching

Wat kun je verwachten van Online Coaching?

Bekijk deze video voor de ervaringen van onze cliënten.

Klik om af te spelen

Onbeperkt contact via WhatsApp

Je kunt altijd terecht als je ergens mee zit.

Je krijgt elke week een check-in moment waarin je de week doorneemt met je coach en nieuwe doelen stelt voor de komende week. 

Training, voeding, mindset en leefstijl samen bepalen het resultaat. Om hier een goed beeld van te krijgen als coach, is goede samenwerking en communicatie belangrijk.

Je kunt daarom elke dag bij ons terecht via WhatsApp als je ergens mee zit. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je het meteen vragen en hoef je niet te wachten tot je wekelijkse contactmoment, zoals bij andere online coaches. Dit maak de communicatie erg makkelijk waardoor er geen barrière is.

Alles kan gevraagd worden. Van een uitgebreide uitleg over de inhoud van een wetenschappelijk artikel tot uitleg hoe je nou een bepaalde oefening beter kunt uitvoeren. Je kunt eigenlijk altijd vragen stellen, waardoor je nooit zelf moeilijk hoeft te doen.

Online Coaching Emmen

"Voor mij is online coaching dat ik op alle momenten contact met jullie kan hebben, dan antwoorden krijg op mijn vragen en aanpassingen kan hebben wanneer dat mij uitkomt en niet zozeer dat het in jullie agenda past.


De mogelijkheid dat je zelf je belletjes kan inplannen of even langs kan komen om te zeggen waar ik mee zit. Er is altijd tijd en ruimte voor mij, of dat wordt wel gemaakt. " - Roos

"Ik vind de coaching heel toegankelijk en open. Dat bevalt mij het meeste. Ik heb niet het idee dat de coach "hoger"staat, zo van jij bent coach en ik ben client. Alsof ik met een vriendin aan het praten ben. Wat ik heel fijn vind.


Daardoor durf ik alles te vragen en te doen. Als ik een random vraag voel opkomen, dan voel ik ook geen bezwaar om dat te vragen. " - Milou

Continue bijgewerkt Trainingsschema

Geen standaard schema van de sportschool, maar een trainingsschema dat er écht toe doet voor jou.

Je krijgt elke week een op maat gemaakt schema opgestuurd, lekker makkelijk.

Geen kant-en-klaar programma dat geforceerd wordt, maar écht persoonlijke begeleiding. Zo weet je zeker dat jouw programma geoptimaliseerd is voor jouw doelen. Je programma wordt aangepast aan jouw persoonlijke situatie en niet andersom. Bij grotere veranderingen of struikelblokken maken we aanpassingen, zodat je zo weer verder kunt.

We controleren intensief je techniek aan de hand van filmpjes die je van jezelf maakt. Zo kun je zelfverzekerd oefeningen uitvoeren met goede techniek.

Je krijgt een fysieke intake inclusief een magazine met handige tips om te starten met je programma en een Beresterk shirt. Elke twee maanden krijg je een fysieke sessie én je kunt vrij komen trainen tijdens onze open gym tijden.

"Als ik wat heb in mijn leven zoals stress of ik mentaal even een dipje heb waar ik niet zo makkelijk uitkom, dan kijken we samen naar m'n schema en verlagen we de gewichten waar nodig. Het is goed dat we dat doen want anders kom je alleen maar jezelf tegen." - Roos

"Ik vind het fijn dat Janneke met jou naar je trainingsschema kijkt, je hebt zelf inspraak over je trainingsschema, je kunt de oefeningen zelf bespreken." - Lesley

Hulp nodig met je Voeding?

Is voeding een lastig punt voor je?

Wij geloven dat ontwikkeling het geheim is voor duurzame veranderingen. We doen daarom niet aan "diëten".

Bij de start ontvang je een uitgebreide startgids waar we de basisprincipes rondom voeding uitleggen. Je leert hoe je flexibel om kunt gaan met jouw voeding zónder grote beperkingen.

Je krijgt duidelijke richtlijnen mee en we coachen je op basis van jouw persoonlijke situatie. Het is helemaal gericht op jouw voorkeuren en doelen, zonder dat je dingen moet doen of eten waar je geen zin in hebt.

Loop je ergens tegenaan op voedingsgebied? Dan App je gewoon je coach en dan wordt er naar een oplossing gekeken voor je.

Online coaching voeding

"Ook de begeleiding op het gebied van voeding werkt perfect en heeft voor mij een groot gedeelte van mijn resultaten versterkt. Ik voel mij fitter dankzij de begeleiding en dit is een eyeopener geweest." -Daniëlle

"Ik ben iets positiever naar mezelf gaan kijken. Ik ben altijd heel kritisch. Maar met de voeding en het afvallen ben ik positiever naar mijzelf gaan kijken." - Leonie

Leefstijl en mentale begeleiding

Goed in je vel zitten gaat om meer dan trainen.

Dat je een trainingsschema krijgt is logisch. Maar mensen verwachten niet altijd wat eromheen komt kijken. Motivatie, het mentale deel rondom eten, stress en slaap. Het heeft allemaal ook invloed op je resultaat. Het heeft ook effect op hoe goed jij in je vel zit en hoeveel energie jij elke dag hebt.

Je werkt daarom echt aan een gezonde leefstijl die je duurzaam kunt volhouden. 

Online coaching beresterk gym

"Ik zit lekkerder in mijn lichaam. Dat merk ik nu ook en dat vind ik heel fijn. Ik merk aan mijzelf dat het positieve gevolgen heeft in mijn leven. Ik heb meer rust. [..] Ik heb meer energie en haal meer taken uit mijn dag. Ik vind dat een heel fijn cirkeltje waar ik inzit."

"Coaching geef mij ook een beetje zekerheid. Zoals dat ik soms "een stapje terug moet zetten". Dat geeft voor mij de bevestiging dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Ik heb er veel zelfontwikkeling uitgehaald. Ik ben enorm gegroeid. Zowel lichamelijk als mentaal. Ik zet mezelf meer toe om te gaan trainen. Ik heb meer energie. Het voelt gewoon positiever en leuker."

Professionele en ervaren coaches die je helpen met enthousiasme.

Stok achter de deur nodig?

Je hebt een druk leven én iedereen heeft weleens een moment waarbij het niet lekker gaat, of de motivatie wat minder is. Wij staan voor je klaar met een oplossing en zijn ook je stok achter de deur.


We motiveren je en helpen je er doorheen als je een keer niet je dag hebt.

Janneke Brauckman

Personal Trainer en Online Coach

Hessel Veltman

Personal Trainer en Online Coach

Lisanne Online Coach Beresterk

Lisanne Koopmans

Online Coach

"Ik heb een erg druk leven als ondernemer en sporter, denk aan werkweken van 50-70u…. om daarnaast nog 4-5x een zware training te doen is niet altijd leuk.

 

Toch probeer ik altijd m’n best te doen en een coach werkt voor mij dan ook echt als een stok achter de deur." - Marcel

"Natuurlijk gaat het sporten niet altijd goed, is het ritme kwijt, of de motivatie even weg.


Janneke komt altijd met een oplossing of weet mij weer even te inspireren. Soms fungeert ze als stok achter de deur en anders een vriendin met een goed luisterend oor."

Er valt veel te leren over training en voeding

Dit leer je niet door even te Googelen

Heb je zelf niet de kennis om bij je doelen te komen?

Om het meeste uit jezelf te halen kun je bij ons ook een hoop leren over training en voeding. Kennis waar je verder mee komt en gezondere keuzes kunt maken. Zo kun je ook duurzame resultaten behalen en deze behouden.


Alles wat je niet even snel kunt Googelen, kun je voortaan aan je coach vragen. Daarnaast weet je eindelijk wat je aan het doen bent én waarom. Wel zo fijn.

"Ik vind dat jullie ontzettend veel kennis hebben, overal is wel een antwoord op, of zoeken jullie uit. Daar sta ik echt wel van te kijken, dat ik denk: Wow! Dus dat vind ik echt fantastisch." - Roos

"Ik heb superveel geleerd. Ik dacht dat ik altijd best wel veel wist. Maar je krijgt zoveel feiten en weetjes, dat je veel meer uit je traject kunt halen." - Annemieke

Kom langs op onze teamdagen

Je staat er niet alleen voor.

Je hebt een persoonlijk programma, maar je staat er niet alleen voor. Elke twee maanden gaan we met iedereen wat leuks doen.

Het kan zijn dat we samen gaan trainen, of dat we een leuk uitje doen. Denk aan naar een trampolinepark of samen een hapje eten.

Maak je keuze

Online Coaching

159,-

/per maand

 • Continue bijgewerkt trainingsprogramma
 • Voedingsrichtlijnen en begeleiding
 • Onbeperkt 24/7 contact via WhatsApp
 • Onbeperkt toegang tot open gym, inclusief technieksessies
 • Elke twee maanden een fysieke technieksessie van 2 uur
 • Bi-weekly coach-call
 • Fysieke intake inclusief startgids en shirt
 • Wedstrijdbegeleiding (powerlifting)
Premium coaching

199,-

/per maand

 • Alles van online coaching +
 • Wekelijkse Call met je coach

Hoe werkt het?

Intake

Je start met een uitgebreide intake bij ons op locatie. Hierin bespreken we je startpunt en voorkeuren, maar gaan we ook direct fysiek even aan de slag.

Zo doorlopen we een screening en helpen we je met de eerste technische verbeterpunten al op binnen de basisbewegingen.

Door dit direct te tackelen kun je bij je start direct efficiënter trainen. 

Starten met je programma

Vanaf moment één blijft de uitvoering van oefeningen centraal staan. We zien je graag regelmatig op locatie voor een technieksessie. We hebben hier speciale techniekblokken voor gereserveerd. Je krijgt ook elke twee maanden standaard een fysieke sessie. 

Zo blijven je continu verder verbeteren. Hiernaast train je vooral zelf met je op maat gemaakte programma, die we wekelijks bijwerken. In het logboek houden we data bij en meten we je continue je progressie.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via WhatsApp voor al jouw vragen en garanderen een reactie binnen 24 uur (m.u.v. zondagen). Dit is wel zo makkelijk, wanneer je tegen zaken aanloopt waar je wat extra hulp nodig hebt. 

Elke week een plan

Vanuit hier werken we elke week je plan bij. Zo blijven je continu progressie boeken! Wij blijven 24/7 bereikbaar via WhatsApp en garanderen dat je binnen 24 uur reactie hebt op je gestelde vragen. Wel zo makkelijk, als je tegen zaken aanloopt waar je hulp bij nodig hebt.

"Ik ben nu slechts 1.5 maand verder en heb al resultaten behaald waarvan ik niet had gedacht dat het mogelijk was. Alleen deze 1.5 maand is al iets waar ik nog lange tijd op door kan bouwen." - Janny

"Beresterk coaching laat je groeien en zorgt ervoor dat je efficiënter je doelen bereikt. Blijf je lekker aan keutelen of ga je liever plankgas linker baan?" - Dylan

"Ik ben het meest trots dat ik nu echt plezier heb in het trainen en dat ik nu progressie zie op de weegschaal en dat ik nu echt veel gewicht verlies nu." - Leonie

Vraag de intake aan en zet nu de eerste stap

We zorgen dat je duidelijk weet waar je aan toe bent.

Naam
Email
Telefoonnummer
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350

Je ontvangt binnen 24 uur contact een persoonlijk bericht om een afspraak te maken voor een uitgebreide intake.

Veelgestelde vragen

Coachen jullie alleen powerlifters?

Nee hoor! Ondanks dat wij veel sporters mogen begeleiden die het powerliften erg interessant vinden, is dit absoluut niet het enige wat wij doen. Zo begeleiden wij je ook met het afvallen, fitter worden en nog veel meer!

Hoe begeleiden jullie op het gebied van voeding?

Wij werken met doelstellingen per macronutriënt, waarin jij deze zelf kunt invullen naar behoefte. Uiteraard ondersteunen wij hierin om ervoor te zorgen dat je dit op een fijne, maar vooral flexibele manier kunt indelen.

Hoe begeleiden jullie met de trainingen?

Je start met een uitgebreide intake bij ons op locatie. Hierin bespreken we je startpunt en voorkeuren, maar gaan we ook direct fysiek even aan de slag.

Zo doorlopen we een screening en helpen we je met de eerste technische verbeterpunten al op binnen de basisbewegingen.


Bij de start van je traject ontvang je een uitgebreid document waarin jij onder andere jouw op maat gemaakte trainingsprogramma kunt vinden.


Deze hebben we opgesteld met de informatie vanuit de intake en werken we hierna ook wekelijks bij. Zo train jij altijd met de juiste gewichten en intensiteit.


Hiernaast kun je jouw trainingsvideo's opsturen voor feedback via WhatsApp, zodat je ook gegarandeerd met de juiste oefeningstechniek werkt.


Daarnaast heb je ook onbeperkt toegang tot de open gym om vrij te komen trainen, én heb je elke 2 maanden een technieksessie. 

Kunnen we ook fysiek afspreken voor een (techniek)sessie?

Absoluut! Je krijgt elke twee maanden een technieksessie om zo de uitvoering van je oefeningen te blijven optimaliseren.


Je kunt ook technieksessies inplannen wanneer het jouw uitkomt. We hebben hiervoor vaste tijden gepland gedurende week, waar jij je op kunt inschrijven. Dit kan:


 • Dinsdag van 11:00 - 12:00
 • Donderdag van 19:30 - 20:30
 • Zaterdag van 12:00 - 14:00

Tijdens welke tijden kan ik langskomen voor de open gym?

Tijdens de open Gym tijden kun je zelf vrij komen trainen.


Dit kan tussen 06:45-12:00 en tussen 15:00-20:30.