Wij zijn Beresterk Coaching

Beresterk – De Gym heeft een luxe uitstraling met hierin de hoogste kwaliteit aan materialen. Er wordt gewerkt volgens huidige voedings- en training wetenschappen om zo altijd doelgericht te werk te gaan. Hierbij achten we het plezier in het trainen van de sporters van enorm belang, niemand doet namelijk iets voor langere duur als hij of zij hier geen plezier in heeft.


De trainingen worden gegeven met vele ‘losse’ attributen om zo een zo effectieve training te bieden. Denk hierbij in de groepslessen aan bokslessen (Knock-out), een training gericht op het powerliften (Max-out) en bootcamp (Power Up). Binnen de Personal Training worden elementen die relevant zijn voor de doelstelling van de sporter uit deze lessen, maar ook uit de halter-sport gehaald om tot een effectieve, leerzame training te komen.

Trainingsprogramma’s zijn binnen De Gym altijd persoonlijk en leggen de nadruk op de ontwikkeling van de sporter: conditioneel, kracht, fysieke uitstraling en mentaliteit. Elke sporter kan een programma bij ons vinden die geschikt is om hem of haar uit te dagen, op een verantwoorde manier.


Niemand binnen De Gym werkt zonder trainingsprogramma of begeleiding. Dat maakt De Gym Beresterk.

Personal Trainer en Online Coach

Hessel Veltman.

Enthousiast, ervaring-rijk en een natuurlijke leider. Hessel (28) is al jaren actief in de wereld van gezondheid en sport. Met al 10+ jaar fanatiek in de sportschool is Hessel een ware ervaringsdeskundige en kent hij alle valkuilen waar je tijdens het trainen mogelijk tegenaan loopt.

Momenteel is Hessel zelf actief als competitief powerlifter in de -83/-93 klasse. Zijn passie voor sport blijft echter niet beperkt tot zijn eigen vaardigheden en nadat Hessel zijn havo heeft behaald is hij dan ook begonnen met de opleiding Sportkunde aan de Hanze-hogeschool. Tijdens deze opleiding heeft hij zijn Fitnesstrainer A én Fitnesstrainer B behaald en heeft hij meerdere stages gelopen in verschillende sportscholen.

Hessel is ook enige tijd in een sportschool werkzaam geweest en kent de ins en outs van coaching uit perspectief van meerdere (personal)trainers. Hessel is dan ook voorzien van zowel ervaring in praktijk als theoretische kennis.

Hessel neemt graag de leiding in het traject dat wij samen begaan naar een leefstijl geoptimaliseerd voor jouw trainingen én resultaten.

Hij kijkt er naar uit om met jou aan de gang te gaan met een programma afgestemd op jouw individuele situatie en doelstellingen!

Personal Trainer en Online Coach

Janneke Brauckman.

Janneke (22) is erg breed geïnteresseerd en dat komt in haar rol als coach goed uit. Tijdens haar jeugd werd haar passie voor bewegen al vroeg duidelijk, waarin ze altijd actief is geweest in meerdere sporten naast elkaar.


Janneke is afgestudeerd in Liberal Arts and Sciences (Maastricht University) en is in het bezit van haar fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B, Henselmans Certified Personal Trainer en is hiernaast ook Health Mindset Certified Coach. Op dit moment is ze bezig om hierboven op ook Performance Method Certified coach te worden. Naast haar theoretische kennis heeft ze anderhalf jaar als trainer in een fysieke sportschool gestaan en is ze sinds 2019 actief als Online Coach.

Naast haar rol als coach is Janneke ook competitief powerlifter in de -57 en -63 klasse. Ze werd in 2020 en 2021 Nederlands junioren kampioen en heeft meerdere nationale records op haar naam staan. Hiernaast werd ze in 2021 tweede op het EK powerliften en werd ze vierde op het WK in ditzelfde jaar. Ze wil je graag laten ontdekken hoe (Bere)sterk jij bent en hoe je deze kracht kunt gebruiken om ondanks je excuses en angsten je grootste doelen te bereiken, binnen en buiten de sportschool!

Janneke weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je dagelijkse bezigheden te combineren met een leefstijl die je trainingen ondersteunt en wil jou hier graag mee helpen!

Online Coach

Lisanne Koopmans.

Betrokken, enthousiast en leergierig. Lisanne (27) heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om van haar grootste passie haar werk te kunnen maken: het begeleiden op het gebied van krachttraining. Met al flink wat jaren ervaring als fysieke coach weet ze altijd met een passend plan te komen voor jouw persoonlijke situatie en doelstellingen.

Lisanne is zelf actief als powerlifter in de -63 kg klasse en hoopt binnenkort haar debuut op het plankier te mogen maken. Haar passie voor deze sport zie je ook terug in haar coaching, waarbij ze jou met volle toewijding de oefeningen weet aan te leren. Lisanne heeft hiervoor meerdere opleidingen en cursussen afgerond, waaronder haar fitnesstrainer A en fitnesstrainer B. Hiernaast verwacht ze dit jaar ook haar Henselmans Certified Personal trainer af te ronden.

De afgelopen jaren heeft Lisanne al veel ervaring mogen op doen in het fysiek coachen als personal trainer. Hierdoor heeft ze al flink wat ervaring in het coachen en begeleiden en weet ze als geen ander om de juiste cue’s te geven wanneer dit nodig is.

Lisanne kijkt er naar uit om samen met jou te werken naar een Beresterk en gezond lijf!