Als zijnde een persoon die graag dingen zelf uit vogelt en een kleine afkeer van hulp vragen heeft was een coach in handen nemen wel het laatste wat ik zou doen. 

Dit was mijn gedachtegang zo’n acht jaar lang. Een klein jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik in mijn eentje geen extra kilo’s meer op de stang kreeg. Ik heb toentertijd wat rondgevraagd bij andere gevorderde lifters die werden begeleid door Beresterk. Dat klonk allemaal positief en aldus werd de knoop doorgehakt en diezelfde week nog was mijn intake met Janneke.

Haar manier van programmeren was anders dan ikzelf gewend was en daarbij werden de nodige vragen gesteld. Deze wist ze allemaal te beantwoorden en te onderbouwen. Dit gaf mij het vertrouwen dat ze wist waar ze het over had. Dat is uiteindelijk ook terug te zien in de resultaten, want in de tijd dat ik bij Beresterk ben is mijn deadlift zo’n 20 kg gestegen en is de techniek van al mijn lifts flink verbeterd. 

Nog steeds leer ik regelmatig bij van Janneke als het gaat om programmering, oefeningselectie, revalidatie/omgaan met pijn (ik word oud) of techniek en verloopt contact altijd erg vlot en gesmeerd.

Voor mensen die eigenwijs zijn en denken dat ze zelf wel sterker kunnen worden heb ik een advies: ga eens een traject aan bij Beresterk en zie zelf het resultaat. Ik durf te wedden dat je geen spijt zult hebben.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350