Nadat ik geopereerd was aan mijn pols ben ik begonnen met revalideren bij de fysiotherapeut. Deze adviseerde, op verzoek van mij om weer te willen gaan sporten, om voor individuele begeleiding te gaan en had goede ervaring met Beresterk. Het kleinschalige en de daarbij individuele begeleiding sprak mij aan. Ik twijfelde of de manier van trainen bij mij zou passen, het is toch anders als de reguliere sportschool. 

Revalideren van mijn pols was voor mij de voornaamste reden om te starten, maar daarbij was het beter in mijn vel zitten, het mij fitter voelen en de nodige kilo’s kwijt raken zeker een tweede doel. Mijn ervaringen zijn heel positief, zowel Janneke als Hessel weten waar ze mee bezig zijn. Er wordt goed gekeken naar de mogelijkheden van belasting voor mijn pols en hoe deze te vergroten. Elke training is verschillend en daardoor word ik steeds weer uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Ik zou me zonder deze begeleiding een stuk minder fit voelen en onzekerder zijn over het gebruik van mijn pols. 

Ik ben erg tevreden over mijn resultaten tot zover. Wat ik nu allemaal wel kan en hoeveel sterker ik ben geworden is fijn om te ervaren en smaakt naar meer. De individuele uitdagende begeleiding van Beresterk zorgt er voor dat iedereen sterker kan worden. Zowel fysiek als mentaal. De begeleiding wordt op mijn behoefte en mijn mogelijkheden afgestemd. Elke nieuwe oefening wordt afgestemd en zorgt voor een nieuwe uitdaging. Daarom is geen enkele training saai. Het is elke keer een verrassing wat er gaat komen.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350