Ervaringen

“Twee jaar geleden ben ik actief begonnen met sporten bij Basic-Fit, met als reden ik me niet goed voelde in mijn eigen lichaam. Na een jaartje te hebben getraind kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om mijn nummers te verhogen in het deadliften, squaten en bankdrukken en ben me daar ook steeds meer op gaan focussen en heb ik me ingeschreven voor het MBO NK Powerliften. Tijdens mijn voorbereiding ben ik met Janneke in contact gekomen. Zij heeft me begeleid door middel van een schema dat persoonlijk voor mij gemaakt is, ik moest elke dag mijn eten en mijn slaap bijhouden en moest ik tijdens mijn trainingen oefeningen filmen en naar haar doorsturen. Janneke gaf dan feedback op mijn techniek. Na een tijd zag ik heel veel progressie, vooral mijn techniek ging vooruit waardoor mijn nummers ook sneller omhoog gingen. Ik ben me veel fitter en comfortabeler gaan voelen in mijn eigen lichaam. Ik ben me zelfverzekerder gaan voelen en daar ben ik haar super dankbaar voor! Ik zal haar, voor wie een coach zoekt, zeker aanraden!”

Ceona Hansen

“Na een klein jaar zelfstandig gesport te hebben bij Basic Fit liep ik nogal tegen een blok aan. Ik was al heel veel gegroeid in kracht en techniek, maar miste toch nog wat. Ik ben toen in contact gekomen met Janneke die mij is gaan begeleiden. Zelf had ik de visie om een Powerlift competitie te gaan draaien, dus hier had ik de perfecte coach voor gevonden. Al na een paar weken onder haar programmering trainen merkte ik een wereld van verschil: mijn techniek sprong vooruit, en daardoor mijn nummers ook. Elke week moest ik mijn nummer door geven, eten bijhouden en slaapkwaliteit registreren. Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden, en zorgde ervoor dat Janneke een zo goed mogelijk passend programma kon samenstellen. Door nu tijdelijk naar het buitenland te zijn verhuisd kan ik momenteel niet meer onder begeleiding trainen, maar voor wie de mogelijkheid heeft kan ik het niet genoeg aanraden.”

Kevin aan't Goor

“Ik sport nu ongeveer 5 jaar waarin powerliften is uitgegroeid tot mijn favoriete bezigheid (met name bankdrukken, heuhj CHESTDAY!!)

Toen ik net begon met sporten vlogen de gainz erbij, maar al gauw werd dit moeilijker of viel het resultaat mij tegen. Ik begon met het gebruiken van verschillende schema’s waarbij voornamelijk de focus lag op bankdrukken. Ze hadden allerlei variaties maar toch kwam ik niet echt verder of leek het niet voor mij te werken. Uiteindelijk begon ik maar gewoon weer zonder schema te trainen, naar eigen inzicht. Maar hierdoor deed ik vaak dezelfde oefeningen of combineerde ik de oefeningen niet goed per spiergroep met als gevolg dat ik veel over ging slaan en dus ook geen gewenste resultaten boekte.

Uiteindelijk kwam ik in contact met Hessel en sindsdien gaat sporten weer hartstikke lekker! Elke week krijg ik op maat gemaakte schema’s opgestuurd via de app, lekker makkelijk. Het verschil met deze schema’s ten opzichte van de anderen die ik heb geprobeerd is dat er nu goed gekeken wordt naar wat specifiek goed is voor mij.

Na een eerste training om mijn kracht te meten maakte Hessel een schema voor mij met daarin alle oefeningen met bijhorende gewichten en herhalingen. Na mijn training vul ik mijn gewichten in en eventuele opmerkingen. Ook film ik soms mijn oefeningen om inzicht te krijgen in mijn techniek. Deze filmpjes en mijn gehaalde gewichten/opmerkingen stuur ik dan naar Hessel. Op basis hiervan kan hij mijn schema van de week erop weer aanpassen (verhogen en verlagen van gewicht, het aantal reps en/of andere oefeningen en variaties in techniek). Zo heb ik elke week een schema die perfect bij mij aansluit. De filmpjes zorgen ervoor dat ik ook allerlei tips en adviezen krijg over hoe en wat er bijvoorbeeld beter kan. Dankzij de coaching van Hessel ben ik er veel op vooruit gegaan en ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.”

Dylan Groenewoud

Na een tijdje zelfstandig te hebben getraind, had ik het gevoel dat ik iets vernieuwends nodig had. Ik ging opzoek naar een online coach. Ik volgde Hessel al, en zag dat hij onlangs was begonnen met online coaching. Na een tijdje rondgekeken te hebben, heb ik besloten om een online coach traject te nemen.

Vanaf de intake beviel het me al. Alles ging gemoedelijk, werd uitgebreid gevraagd naar je voorkeuren etc. in training en voeding.

Ik zat al een tijd tussen powerliften en bodybuilden in. Wel heb ik altijd al een voorkeur naar powerliften, maar omdat ik altijd zonder de juiste schema’s te werk ben gegaan, altijd ben opgehouden door onnodige blessures.

Nu ik ben begonnen met Hessel, gaat alles met stappen vooruit. Ik had nooit eerder met een full body schema gewerkt, maar ben nu wel overtuigd dat het zeker een goede manier is van trainen. Al mijn trainingen zijn intensief, doordat we gebruik maken van Progressive overload, zorgen we ervoor dat mijn kracht elke week toeneemt en dat elke training uitdagend is.

Ik ben zeker blij dat ik heb gekozen om te werken met Beresterk, en ik ben ook van plan om dit traject nog een lange tijd te gaan volgen! Ik heb er ook voor gekomen om Powerlift wedstrijden te gaan doen, en weet zeker dat ik nu de beste begeleiding heb.

Als je serieus ben over je training als het nou is voor afvallen, aankomen, sterker worden of een beter fysiek kan ik Beresterk zeker aanraden!

Michel Hendriks

Al jaren is sport en voeding een groot onderdeel van mijn leven. Nadat ik voor de zoveelste keer wanhopig en zonder progressie op de bank zat, besloot ik Beresterk Coaching een bericht te sturen met de vraag of zij mij konden helpen met het verliezen van gewicht. Na een uitgebreide intake kreeg ik een aangepast voedings- en trainingsschema van Janneke. In de eerste weken heb ik vooral veel filmpjes moeten maken van de uitvoering van mijn trainingen en bespraken we samen de oefeningen na. Na veel tips en tricks van Janneke kreeg ik zowel de trainingen als mijn voeding stapje voor stapje beter onder de knie.

Ondertussen zijn we al een paar maanden verder en ben ik ontzettend blij met hoe het coaching traject tot nu toe is verlopen. Het gewicht gaat in kleine stabiele stapjes naar beneden, maar waar ik vooral heel blij mee ben is hoeveel sterker ik ben geworden in mijn trainingen. Het geeft een heel goed gevoel om te merken dat je vele malen sterker wordt! Ook begin ik steeds meer grip te krijgen op voeding en wat goed is voor mijn lichaam.

Omdat ik mij meer wil focussen op krachttraining heb ik besloten om in overleg met Janneke de eerste stappen naar het powerliften op te gaan pakken. Bij Beresterk Coaching denken ze altijd met je mee en zoeken ze altijd naar een mogelijkheid om je ideeën en problemen aan te pakken. Dankzij Janneke heb ik weer plezier gekregen in het trainen en ik ben heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om mij aan te melden bij Team Beresterk!

Allissa Bruin

Na enige twijfel toch besloten om mij aan te melden bij Beresterk Coaching, hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Eerlijke en professionele coaching waarbij in mijn geval goed rekening wordt gehouden met mijn beperkingen.

Na een operatie aan de schouder is fitness op een laag pitje komen te staan. Maar door Beresterk coaching heb ik er weer plezier in gekregen. De oefeningen in mijn programma zijn ondersteunend voor mijn voetbal en hierbij wordt er ingespeeld op mijn wensen en beperkingen.

Naast dat ze altijd beschikbaar zijn om je te helpen staan ze ook open voor veranderingen. Op deze manier staat niemand stil, zowel de coaching als je eigen ontwikkeling niet.

Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring tot nu toe. Ik kan dit iedereen aanbevelen die op fitnessgebied in een dipje zit. Wil je het plezier terug? Meld je dan snel aan en ga de uitdaging aan met Beresterk coaching!

Nick Mink