Ervaringen

Als ervaren lifter wist ik niet precies of een coach het waard zou zijn, toch nam ik de stap om met Beresterk Coaching te gaan werken. Ik kwam er al snel achter dat er ook voor mij nog enorm veel verbeter punten waren, door hierop te focussen in combinatie met een compleet andere stijl van trainen (full body workouts) ging ik als een speer! En dat ga ik nu nog steeds. (Komt stiekem ook wel omdat Janneke me enorm pushed om elke training alles eruit te halen)

Ik heb een erg druk leven als ondernemer en sporter, denk aan werkweken van 50-70u…. om daarnaast nog 4-5x een zware training te doen is niet altijd leuk, toch probeer ik altijd m’n best te doen en een coach werkt voor mij dan ook echt als een stok achter de deur. Ik zeg namelijk heel vaak ‘je moet trainen, anders wordt Janneke boos!’ 

Door de makkelijke communicatie met Janneke kan ik dit allemaal heel goed combineren en passen we het trainingsvolume aan indien nodig.

Als je resultaat wil, dan moet je ervoor werken. En wil je zo efficient mogelijk te werk gaan? Dan adviseer ik je om contact op te nemen met Beresterk Coaching.

Ik schrijf deze review omdat ik Janneke enorm dankbaar ben voor alle kennis die ze met me deelt, ik heb enorm veel geleerd in de afgelopen tijd.

En vergeet niet om je SQUATS te doen!

Marcel Spiekman

Via Instagram heb ik een maand coaching gewonnen bij Beresterk. Een stap die ik zelf waarschijnlijk nooit had gezet, maar waar ik al snel profijt van had. Janneke is een hele betrokken coach die je op een positieve en enthousiaste manier stimuleert om het beste uit jezelf te halen en daarbij rekening houdt met je persoonlijke doelen en wensen. Elke training wordt je uitgedaagd en kan je feedback krijgen waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Echt toppers!

Shanna Verheijen

Bij Beresterk Coaching krijg je optimale begeleiding afgestemd op wat jij zelf nodig hebt. Waar het bij mij mis ging, was het mentale gedeelte. De wil en motivatie om te sporten is er zeker. Voeding is voor mij altijd een lastig puntje geweest (nog steeds). Dit heb ik tijdens het intakegesprek besproken en dit werd goed opgepakt. Janneke denkt heel erg met mij mee en weet precies hoe ze mij op mentaal vlak kan helpen. Door haar heb ik al hele grote stappen gemaakt. Ook de trainingen zijn erg fijn. Ik blijf elke week progressie maken waar ik helemaal enthousiast van wordt. Het fijne aan Beresterk Coaching is dat je altijd kan appen/bellen als je ergens tegen aan loopt of mee zit. Ook als dit niet over voeding en sport gaat. Erg tevreden en heel benieuwd naar wat er nog meer komen gaat!

Elke Bokma

Met dank aan Beresterk Coaching ben ik nu ongeveer een half jaar bezig met trainen. Een half jaar geleden heb ik contact gezocht met Hessel en Janneke op aanraden van mijn partner en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Ik heb zelf heel lang krachttraining gedaan op eigen houtje, zonder begeleiding en ben er toch achter gekomen dat de begeleiding die ik van Beresterk Coaching ontvang mij naar een hoger niveau tilt.

De coaching die ik ontvang van Beresterk is altijd erg persoonlijk en op maat. Dit geeft het gevoel dat je ten alle tijden terecht kunt bij je coach. Hessel denkt altijd met mij mee. Wanneer er aanpassingen gewenst zijn op het schema is dit in overleg altijd mogelijk. Ook mijn ploegendiensten staan niet in de weg bij mijn trainingen, hier is ook voldoende ondersteuning voor aanwezig om een trainingsweek tot een goed eind te brengen.

Ook de begeleiding op het gebied van voeding werkt perfect en heeft voor mij een groot gedeelte van mijn resultaten versterkt. Ik voel mij fitter dankzij de begeleiding en dit is een eyeopener geweest.
Al omvattend, Beresterk Coaching heeft mij enorm geholpen en ik ben van plan om onder hun begeleiding nog veel meer resultaten te boeken.

Stefan Folkersma

Na enige twijfel toch besloten om mij aan te melden bij Beresterk Coaching, hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Eerlijke en professionele coaching waarbij in mijn geval goed rekening wordt gehouden met mijn beperkingen.

Na een operatie aan de schouder is fitness op een laag pitje komen te staan. Maar door Beresterk coaching heb ik er weer plezier in gekregen. De oefeningen in mijn programma zijn ondersteunend voor mijn voetbal en hierbij wordt er ingespeeld op mijn wensen en beperkingen.

Naast dat ze altijd beschikbaar zijn om je te helpen staan ze ook open voor veranderingen. Op deze manier staat niemand stil, zowel de coaching als je eigen ontwikkeling niet.

Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring tot nu toe. Ik kan dit iedereen aanbevelen die op fitnessgebied in een dipje zit. Wil je het plezier terug? Meld je dan snel aan en ga de uitdaging aan met Beresterk coaching!

Nick Mink

“Twee jaar geleden ben ik actief begonnen met sporten bij Basic-Fit, met als reden ik me niet goed voelde in mijn eigen lichaam. Na een jaartje te hebben getraind kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om mijn nummers te verhogen in het deadliften, squaten en bankdrukken en ben me daar ook steeds meer op gaan focussen en heb ik me ingeschreven voor het MBO NK Powerliften. Tijdens mijn voorbereiding ben ik met Janneke in contact gekomen. Zij heeft me begeleid door middel van een schema dat persoonlijk voor mij gemaakt is, ik moest elke dag mijn eten en mijn slaap bijhouden en moest ik tijdens mijn trainingen oefeningen filmen en naar haar doorsturen. Janneke gaf dan feedback op mijn techniek. Na een tijd zag ik heel veel progressie, vooral mijn techniek ging vooruit waardoor mijn nummers ook sneller omhoog gingen. Ik ben me veel fitter en comfortabeler gaan voelen in mijn eigen lichaam. Ik ben me zelfverzekerder gaan voelen en daar ben ik haar super dankbaar voor! Ik zal haar, voor wie een coach zoekt, zeker aanraden!”

Ceona Hansen

“Na een klein jaar zelfstandig gesport te hebben bij Basic Fit liep ik nogal tegen een blok aan. Ik was al heel veel gegroeid in kracht en techniek, maar miste toch nog wat. Ik ben toen in contact gekomen met Janneke die mij is gaan begeleiden. Zelf had ik de visie om een Powerlift competitie te gaan draaien, dus hier had ik de perfecte coach voor gevonden. Al na een paar weken onder haar programmering trainen merkte ik een wereld van verschil: mijn techniek sprong vooruit, en daardoor mijn nummers ook. Elke week moest ik mijn nummer door geven, eten bijhouden en slaapkwaliteit registreren. Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden, en zorgde ervoor dat Janneke een zo goed mogelijk passend programma kon samenstellen. Door nu tijdelijk naar het buitenland te zijn verhuisd kan ik momenteel niet meer onder begeleiding trainen, maar voor wie de mogelijkheid heeft kan ik het niet genoeg aanraden.”

Kevin aan't Goor

Tijdens de quarantaine wou ik graag een nieuwe start maken in het powerliften. Nadat de sportscholen dicht waren gegaan had ik al snel het besluit genomen om zelf materiaal aan te schaffen. Want helemaal niks doen tijdens de quarantaine, dat zag ik niet als een optie en ik verwachte daarnaast dat het wel even ging duren voordat de sportscholen weer open zouden gaan. Ik wilde graag een frisse start maken, met even iets meer en daarnaast even andere begeleiding dan ik 1.5 jaar ervoor had gehad. Niet omdat ik afgelopen jaren geen progressie had gemaakt of dat het mij niet beviel, maar omdat ik nieuwsgierig was naar iemand anders zijn aanpak, om daar ook van te leren. Daarnaast geeft iets nieuws ook weer wat meer motivatie en dat had ik wel een beetje nodig tijdens de quarantaine. 
 
Al een tijdje volgde ik Janneke via Instagram. Ondanks dat ze erg jong is en dus niet heel veel werkervaring heeft, kwam zij wel als een professional over; een enthousiaste en leergierige dame die weet waar ze het over heeft en je echt graag wilt helpen. Vooral haar liergierigheid, oprechtheid en enthousiasme sprak mij erg aan. Na een leuk intake gesprek kreeg ik al snel mijn nieuwe programma. De eerste week was het voor mij wel even wennen, gezien ik (bijna) alle sets op film vast moest leggen zodat ze mij goed kon coachen op techniek. Het fijne was dat ik vaak direct feedback kreeg, vaak zelfs tijdens de training zodat ik haar tips direct kon toepassen.
 
Ondanks dat ik in quarantaine zat, heb ik progressie kunnen maken in mijn squat, bench en deadlift. Vooral in het bankdrukken, maar dat kan ook niet anders dan met tips van de ‘bench press Queen’ van Nederland (dat heeft ze afgelopen NK bankdrukken maar weer even laten zien). Maar ook bij tegenslagen, wanneer je de targets van een trainingsdag niet haalt (en ooh wat kan ik daar chagrijnig van worden..) of gewoon even niet lekker in je vel zit, coacht ze je er mentaal doorheen. Al creëerde dat wel erg lange pauzes tussen de sets door, want je mag wel even voor haar spraakberichten gaan zitten.. Niet negatief bedoeld hoor, integendeel, het maakt de coaching alleen maar fijner en persoonlijker. Daarnaast vond ik het erg fijn dat er per week gekeken werd naar het programma en de behaalde targets zodat dit soms wat aangepast kon worden, als het bijvoorbeeld niet helemaal lekker liep of omdat mijn doelen over tijd wat veranderden. Al met al, Janneke is een hele fijne en professionele coach waar je goed mee kan lachen en waarvan je ook de aandacht krijgt die je verdient. Je krijgt niet alleen een programma die gericht is op jou doelen, je wordt daarnaast heel intensief gecoacht op je techniek. Janneke, dankjewel voor de fijne coaching.
Floor Zeevat

Al jaren is sport en voeding een groot onderdeel van mijn leven. Nadat ik voor de zoveelste keer wanhopig en zonder progressie op de bank zat, besloot ik Beresterk Coaching een bericht te sturen met de vraag of zij mij konden helpen met het verliezen van gewicht. Na een uitgebreide intake kreeg ik een aangepast voedings- en trainingsschema van Janneke. In de eerste weken heb ik vooral veel filmpjes moeten maken van de uitvoering van mijn trainingen en bespraken we samen de oefeningen na. Na veel tips en tricks van Janneke kreeg ik zowel de trainingen als mijn voeding stapje voor stapje beter onder de knie.

Ondertussen zijn we al een paar maanden verder en ben ik ontzettend blij met hoe het coaching traject tot nu toe is verlopen. Het gewicht gaat in kleine stabiele stapjes naar beneden, maar waar ik vooral heel blij mee ben is hoeveel sterker ik ben geworden in mijn trainingen. Het geeft een heel goed gevoel om te merken dat je vele malen sterker wordt! Ook begin ik steeds meer grip te krijgen op voeding en wat goed is voor mijn lichaam.

Omdat ik mij meer wil focussen op krachttraining heb ik besloten om in overleg met Janneke de eerste stappen naar het powerliften op te gaan pakken. Bij Beresterk Coaching denken ze altijd met je mee en zoeken ze altijd naar een mogelijkheid om je ideeën en problemen aan te pakken. Dankzij Janneke heb ik weer plezier gekregen in het trainen en ik ben heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om mij aan te melden bij Team Beresterk!

Allissa Bruin

Na een tijdje zelfstandig te hebben getraind, had ik het gevoel dat ik iets vernieuwends nodig had. Ik ging opzoek naar een online coach. Ik volgde Hessel al, en zag dat hij onlangs was begonnen met online coaching. Na een tijdje rondgekeken te hebben, heb ik besloten om een online coach traject te nemen.

Vanaf de intake beviel het me al. Alles ging gemoedelijk, werd uitgebreid gevraagd naar je voorkeuren etc. in training en voeding.

Ik zat al een tijd tussen powerliften en bodybuilden in. Wel heb ik altijd al een voorkeur naar powerliften, maar omdat ik altijd zonder de juiste schema’s te werk ben gegaan, altijd ben opgehouden door onnodige blessures.

Nu ik ben begonnen met Hessel, gaat alles met stappen vooruit. Ik had nooit eerder met een full body schema gewerkt, maar ben nu wel overtuigd dat het zeker een goede manier is van trainen. Al mijn trainingen zijn intensief, doordat we gebruik maken van Progressive overload, zorgen we ervoor dat mijn kracht elke week toeneemt en dat elke training uitdagend is.

Ik ben zeker blij dat ik heb gekozen om te werken met Beresterk, en ik ben ook van plan om dit traject nog een lange tijd te gaan volgen! Ik heb er ook voor gekomen om Powerlift wedstrijden te gaan doen, en weet zeker dat ik nu de beste begeleiding heb.

Als je serieus ben over je training als het nou is voor afvallen, aankomen, sterker worden of een beter fysiek kan ik Beresterk zeker aanraden!

Michel Hendriks

“Ik sport nu ongeveer 5 jaar waarin powerliften is uitgegroeid tot mijn favoriete bezigheid (met name bankdrukken, heuhj CHESTDAY!!)

Toen ik net begon met sporten vlogen de gainz erbij, maar al gauw werd dit moeilijker of viel het resultaat mij tegen. Ik begon met het gebruiken van verschillende schema’s waarbij voornamelijk de focus lag op bankdrukken. Ze hadden allerlei variaties maar toch kwam ik niet echt verder of leek het niet voor mij te werken. Uiteindelijk begon ik maar gewoon weer zonder schema te trainen, naar eigen inzicht. Maar hierdoor deed ik vaak dezelfde oefeningen of combineerde ik de oefeningen niet goed per spiergroep met als gevolg dat ik veel over ging slaan en dus ook geen gewenste resultaten boekte.

Uiteindelijk kwam ik in contact met Hessel en sindsdien gaat sporten weer hartstikke lekker! Elke week krijg ik op maat gemaakte schema’s opgestuurd via de app, lekker makkelijk. Het verschil met deze schema’s ten opzichte van de anderen die ik heb geprobeerd is dat er nu goed gekeken wordt naar wat specifiek goed is voor mij.

Na een eerste training om mijn kracht te meten maakte Hessel een schema voor mij met daarin alle oefeningen met bijhorende gewichten en herhalingen. Na mijn training vul ik mijn gewichten in en eventuele opmerkingen. Ook film ik soms mijn oefeningen om inzicht te krijgen in mijn techniek. Deze filmpjes en mijn gehaalde gewichten/opmerkingen stuur ik dan naar Hessel. Op basis hiervan kan hij mijn schema van de week erop weer aanpassen (verhogen en verlagen van gewicht, het aantal reps en/of andere oefeningen en variaties in techniek). Zo heb ik elke week een schema die perfect bij mij aansluit. De filmpjes zorgen ervoor dat ik ook allerlei tips en adviezen krijg over hoe en wat er bijvoorbeeld beter kan. Dankzij de coaching van Hessel ben ik er veel op vooruit gegaan en ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.”

Dylan Groenewoud