Beresterk cup

Ontdek hoe beresterk jij bent!

 

Wil jij weten hoe Beresterk jij bent?

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe een powerlift wedstrijd in zijn werking gaat? Zou jij graag meer gericht op kracht trainen, maar vind je het spannend om hier de eerste stappen in te zetten? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de squat, het bankdrukken en het deadliften?

25 oktober en 22 november organiseren wij, in samenwerking met De Sportschool Emmen de Beresterk Cup! Een tweedaags event waarbij jij op laagdrempelige manier kunt kennis maken met het powerliften, uiteraard met 4 weken coaching.

We trappen dag 1 af met een stukje informatie. Wat is powerliften precies? Welke wedstrijdregels dien jij je aan te houden? Hoe zet jij je 3 beurten voor elke oefening in? Hoe bereid jij je voor op zo een wedstrijd? Deze vragen en nog veel meer zullen tijdens deze presentatie beantwoord worden!

Powerliften is een sport en een sport leer door te doen. Na de presentatie volgt een workshop waarin we de oefeningen doorspreken en je deze gaat oefenen. Hierbij krijg je direct feedback, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt!

Tussen de twee dagen in heb je wekelijks de mogelijkheid om video’s in te sturen van jouw squat, het bankdrukken en het deadliften om deze nog verder te optimaliseren. Hiernaast organiseren we een online groep (video)call waarin jij alle vragen waar je nog mee rondloopt kunt stellen. Deze kun je ook altijd stellen in de Facebook groep. Zo heb je ook in tussenliggende periode gewoon coaching!

Op de tweede dag dat we samen komen is het dan zo ver: It’s game time! Ook vandaag hangt er een ontspannen sfeer en is er ruimte voor vragen. Uiteraard is er ruimte genoeg voor publiek.

Beide dagen zijn Richard Broekhuijzen (fotograaf) en Twan Sipma (videograaf) aanwezig om jouw prestaties vast te leggen.

De kosten? €49,95 voor deze mega gezellige en leerzame ervaring!

Wanneer we naar alle losse onderdelen gaan kijken:

  • Deelname powerlift wedstrijd: +/- €20,00
  • Workshop powerliften: €289,00 
  • Videofeedback: €7,50/video (4×3=12 video’s): €90,00

Dit komt op een totaalbedrag van: €399,00 euro, exclusief foto’s achteraf, aftermovie & video call halverwege. 

Je betaald voor de Beresterk Cup, inclusief workshop, een maand videofeedback, een video groepscall en foto’s achteraf de all-in prijs van €49,95!

 

 

Let op: door op ‘verzend’ te drukken wordt je automatisch doorgestuurd naar een online betaalomgeving. Je ontvangt een bevestiging per mail op het moment dat jij op ‘verzend’ drukt. Zonder betaling is jouw inschrijving echter niet geldig!