Een aantal maanden geleden heb ik ervoor gekozen om een sport/voeding programma te gaan volgen bij Beresterk coaching. Ik word gecoacht door Hessel. Hessel is een super enthousiaste coach en heel fijn persoon om mee samen te werken. Hij gaat echt voor zijn sporters en zorgt er altijd voor dat je je sport schema op tijd krijgt en dat de aanpassingen van je schema altijd ruim optijd klaar zijn.

Verder weet hij enorm veel af van kracht sport en geeft hij veel bruikbare tips voor je voeding. Wat ik vooral bijzonder vind is dat ik Hessel altijd kan bereiken als ik met problemen zit, zelfs op zondag! Ik ben zeer tevreden over mijn programma momenteel omdat er veel afwisseling in zit qua kracht trainingen. Dit zorgt ervoor dat het leuk blijft en niet saai word. Mijn voeding schema ben ik ook zeer tevreden over. Ik krijg een lijstje met de hoeveelheid macro’s ik moet hebben per dag. Hoe ik die macro’s binnen krijg per dag is aan mezelf.

Ook daar word ik dus heel vrij ingelaten wat voor mij heel fijn werkt. Ik heb in 3 maanden mijn streef gewicht gehaald voor de voetbal en daar ben ik heel blij mee (-3.5kg). Dit heeft mij veel geholpen bij het laatste stukje van mijn kruisband revalidatie. Dit was voor mij zonder Beresterk coaching een lastige opgave geweest. Beresterk coaching is een uniek team omdat ze 24/7 voor je klaar staan en omdat ze je heel persoonlijk behandelen wat ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf kan halen in de gym. Ook is de manier van communiceren heel fijn bij Beresterk coaching, ik kan Hessel altijd bereiken door hem een appje te sturen voor vragen.

Ook kan ik hem altijd bereiken via de mail. Ik denk dat voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen beresterk coaching een hele goede uitkomst is. Ze maken een sport/voedingschema helemaal gericht op jouw doelen en jouw voorkeuren zodat je het meeste mogelijke eruit kan halen zonder dat je dingen moet doen of eten waar je geen zin in hebt.

Zonder beresterk coaching had ik nu nog niet op mijn goede gewicht gezeten en was ik nu lang niet zo fit als nu. Kortom, ik ben zeer tevreden over Beresterk coaching en ik kan het iedereen aanraden die graag sport of voedingscoaching wil gaan proberen!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350