Voorheen deed ik aan small group training en daar ontdekte ik dat ik powerliften wel erg leuk vind. Lisanne kende ik van de small group en zij was hier altijd enthousiast. Ze gaf aan dat Beresterk een hele fijne club is, laagdrempelig en dat de coaches veel ervaring hebben. Mijn twijfel was vooral of ik zelf genoeg motivatie had om aan de video calls en memo’s te beginnen, in combinatie met het zelfstandig in de gym staan en mezelf filmen. 

Ik wil graag meer gewicht kunnen tillen, gaan sporten met plezier en zo voldoende beweging krijgen. Ik word heel fijn gecoacht door Lisanne. Iedere week checkt ze even hoe het gaat en of ik al getraind heb. Als er in de week iets is wat ik wil bespreken dan kan dat. Lisanne reageert meestal binnen 24 uur. Ik kan alles bij haar ventileren en ze weet me op te peppen als een training even moeilijk gaat. Mijn techniek is dankzij haar begeleiding al enorm verbeterd. Ik denk dat ik zonder Beresterk misschien wel was gestopt met sporten, of misschien ergens sporten waar ik maar half op mijn plek zat. 

De coaches zijn allen vriendelijk, behulpzaam en hebben veel kennis die ze enthousiast overdragen. Er is een appgroep voor de online trainees waarvoor ook gezellige dagen worden georganiseerd. Oh en er zijn best veel vrouwelijke powerlifters bij Beresterk!

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Karima

Hind

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350