“Na een klein jaar zelfstandig gesport te hebben bij Basic Fit liep ik nogal tegen een blok aan. Ik was al heel veel gegroeid in kracht en techniek, maar miste toch nog wat. Ik ben toen in contact gekomen met Janneke die mij is gaan begeleiden.

Zelf had ik de visie om een Powerlift competitie te gaan draaien, dus hier had ik de perfecte coach voor gevonden. Al na een paar weken onder haar programmering trainen merkte ik een wereld van verschil: mijn techniek sprong vooruit, en daardoor mijn nummers ook.

Elke week moest ik mijn nummer door geven, eten bijhouden en slaapkwaliteit registreren. Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden, en zorgde ervoor dat Janneke een zo goed mogelijk passend programma kon samenstellen. Door nu tijdelijk naar het buitenland te zijn verhuisd kan ik momenteel niet meer onder begeleiding trainen, maar voor wie de mogelijkheid heeft kan ik het niet genoeg aanraden.”

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350