Via Sanne ben ik bij Beresterk gekomen. Ik begon net een beetje mijn draai te vinden in de sportschool en trainde veel met haar mee. Zij maakte in het begin dan ook mijn schema’s en vertelde me over Janneke en Beresterk. Ik was nieuwsgierig en besloot contact op te nemen voor een gesprek. Dit is nu een jaar geleden en ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze! 

Door het enthousiasme die Sanne had over Janneke en Beresterk werd ik nog nieuwsgieriger dan ik al was. Ik woonde destijds in Zutphen, maar verhuisde weer terug naar mijn ouders in Emmen, dus het was/is voor mij ook om de hoek, dat maakte de keuze ook makkelijker om te maken. Twijfels heb ik nooit gehad bij mijn keuze om bij Beresterk te gaan, ik merkte al gauw dat er ontzettend veel kennis is bij Janneke en Hessel en ik vind het wel fijn om met mensen te zijn die weten waar ze het over hebben. 

Toen ik startte Beresterk had ik absoluut niet voor ogen om een powerlifter te worden. Mijn ‘eerste’ doel was dan ook om sterker te worden en te gaan bouwen. Dit is dan ook zeker bereikt en ik heb ontzettend veel progressie gemaakt in een jaar tijd. Als ik erop terugkijk ben ik enorm trots op dat wat ik bereikt heb en had ik niet anders durven dromen!

Betrokken, enthousiast, kennis, bereikbaar. Dit zijn de eerste woorden die bij mij naar boven komen als ik denk aan mijn ervaringen met de begeleiding. Als er iets is kan je altijd appen, mocht de app niet aankomen kan je altijd bellen. Hoe dan ook, ze staan voor je klaar. 

Ik durf niet te zeggen waar ik nu zou staan zonder de begeleiding. Ik zou absoluut minder progressie gemaakt hebben op zowel mentaal als fysiek gebied. Ik zou nog aankloten in de sportschool en via sociale media mijn inspiratie opdoen, wat niet eens zo zeer verkeerd is, maar met een coach kan je meer uit jezelf halen. Er is constante communicatie en je wordt zo met beide voeten weer op de grond gezet.

Als ik kijk naar mijn behaalde resultaten ervaar ik wat ongeloof, verbazing en een erg trots gevoel. Als iemand tegen mij had gezegd dat ik 125 kilo zou deadliften binnen een jaar tijd, dan had ik diegene stomverbaasd aangekeken en was ik in lachen uitgebarsten. Realiteit is echter wel, ik heb deze kilo’s ‘gewoon’ al getild en dat binnen een jaar tijd. 

Ik zou Beresterk beschrijven als gezellige, betrokken en open-minded coaches met een hart voor de sport. Enorm veel kennis en denkend in oplossingen. Ga het gesprek aan, je zult je verbazen en uiteindelijk verrassen.

Voor mij springt de kennis er echt bovenuit die Janneke en Hessel hebben. Beide blijven zich verdiepen in de sportwereld en zorgen ervoor dat er voor elk ditje of datje een oplossing is en dat is enorm prettig. Naast dat er zoveel kennis is, is het ook nog eens hartstikke gezellig in de Beresterk gym en zijn we met z’n allen één grote, gekke, leuke familie. Als er lifters zijn die een wedstrijd gaan doen, komen we kijken en elkaar supporten. Als er meerdere in de sportschool zijn, helpen we elkaar tijdens een training, van spotten tot elkaar filmen, niks is te gek.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350