Met dank aan Beresterk Coaching ben ik nu ongeveer een half jaar bezig met trainen. Een half jaar geleden heb ik contact gezocht met Hessel en Janneke op aanraden van mijn partner en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Ik heb zelf heel lang krachttraining gedaan op eigen houtje, zonder begeleiding en ben er toch achter gekomen dat de begeleiding die ik van Beresterk Coaching ontvang mij naar een hoger niveau tilt.

De coaching die ik ontvang van Beresterk is altijd erg persoonlijk en op maat. Dit geeft het gevoel dat je ten alle tijden terecht kunt bij je coach. Hessel denkt altijd met mij mee. Wanneer er aanpassingen gewenst zijn op het schema is dit in overleg altijd mogelijk. Ook mijn ploegendiensten staan niet in de weg bij mijn trainingen, hier is ook voldoende ondersteuning voor aanwezig om een trainingsweek tot een goed eind te brengen.

Ook de begeleiding op het gebied van voeding werkt perfect en heeft voor mij een groot gedeelte van mijn resultaten versterkt. Ik voel mij fitter dankzij de begeleiding en dit is een eyeopener geweest.
Alomvattend, Beresterk Coaching heeft mij enorm geholpen en ik ben van plan om onder hun begeleiding nog veel meer resultaten te boeken.

Bekijk ook deze resultaten

Amy

Joris

Margriet

Milou

Cathelijne

Nikki

Wil jij ook resultaat?

Laat ons hieronder weten waarmee we je kunnen helpen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor meer informatie.

Naam
Je telefoonnummer
Email adres
Waarmee kunnen we je helpen?
0 of 350